Logo
Print this page

Έλεγχοι και αφαίρεση βαθμών

Το flnews.gr παρουσιάζει τι προβλέπεται για τις ΠΑΕ που δεν έχουν άδεια και πότε κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Η διαδικασία της αδειοδότησης είχε απασχολήσει τις ομάδες της FootballLeagueμετά το τέλος του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι έξι από τις 12 ΠΑΕ που θα είναι και την επόμενη σεζόν στην κατηγορία δεν πήραν άδεια, δείχνει και το μέγεθος των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες. Ποιοι είναι, όμως οι περιορισμοί για αυτές που δεν πήραν το «πράσινο φως» της επιτροπής και πότε κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών; Το flnews.gr σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ έπειτα από την οριστική απόφαση της ΕΠΟ.

Αρχικά θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που δεν έχουν άδεια και, εκτός απροόπτου, θα βρεθούν στη σέντρα του επόμενου πρωταθλήματος είναι οι: ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ζάκυνθος, Καλλιθέα, Ολυμπιακός Βόλου, Παναχαϊκή.

Οι παραπάνω ομάδες, λοιπόν, θα επιτηρούνται από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ κάθε τρίμηνο (Ιούνιο - Σεπτέμβριο - Δεκέμβριο - Μάρτιο). Σε κάθε έλεγχο οι ΠΑΕ θα πρέπει να παρουσιάσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, να μην έχουν χρέη προς τους ποδοσφαιριστές και, φυσικά, προς το υπαλληλικό προσωπικό. Τι γίνεται εάν δεν είναι συνεπείς;

ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Υπάρχει προειδοποίηση…
ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ: Απαγόρευση μεταγραφών και η ΠΑΕ επιτρέπεται να εγγράφει στη δύναμή της μόνο ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες…
ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Εκτός της απαγόρευσης μεταγραφών, επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών…
ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Επιβάλλεται επιπλέον ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών…
ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΑΔΙΟ: Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, αλλά και από το προσεχές…

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση κατά την καλοκαιρινή και τη χειμερινή περίοδο, παύει να ισχύει το ηλικιακό όριο στους νεοαποκτηθέντες. Ωστόσο, οι ομάδες που δεν πήραν άδεια θα πρέπει να έχουν επτά (7) Έλληνες στην ενδεκάδα, ενώ στη δύναμή τους θα δύνανται να έχουν έως 3 ξένους και 5 κοινοτικούς, δηλαδή στο σύνολο 8.

Last modified onΣάββατο, 04 Ιούλιος 2015 02:33
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr