«Όχι υποχρεωτικά 20»

Κανένα πραξικόπημα δεν έγινε σχετικά με τη μη κάλυψη κενών σύμφωνα με τον Βασίλη Μαζαράκη.

Καμία κενή θέση δεν θα καλυφθεί στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαζαράκη. Συγκεκριμένα, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ με δηλώσεις του στον Arena FM αναφέρθηκε στην απόφαση μη αναπλήρωσης και τόνισε ότι η προκήρυξη προβλέπει 20 ομάδες, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Εκτός αυτού δεν έδωσε πολλές πιθανότητες στο πρωτάθλημα δύο ομίλων των 14 ομάδων.

Αναλυτικά ο Μαζαράκης είπε:

«Πήραμε την απόφαση να μην αναπληρώνονται οι ομάδες που δεν θα συμμετέχουν σε κάθε κατηγορία. Αυτό δεν είναι φωτογραφικό καθώς αφορά ένα μεγάλο εύρος ομάδων. Η προκήρυξη της Football League προβλέπει πως θα γίνει με 20 το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Σύμφωνα με την άνοδο και την κάθοδο θα υπάρχουν 20 ομάδες, αλλά αν κάποια ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει δεν είναι ανάγκη να συμπληρωθεί. Ο κανονισμός έλεγε να αντικατασταθούν οι ομάδες σε περίπτωση που δεν μπορεί να διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένα πραξικόπημα και δεν γίνεται τίποτα βίαια».

Για την πρόταση να γίνει ένα πρωτάθλημα με δύο ομίλους των 14ων ομάδων:

«Μπορεί να γίνει δεκτή αυτή η πρόταση; Λέει κάτι τέτοιο η προκήρυξη; Η προκήρυξη προβλέπει 20 ομάδες αλλά μπορεί ομάδες να μη συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Ήμουν εισηγητής και ξέρω πως όντως οι ομάδες πρέπει να είναι 20 και από απόφαση και συμφωνία. Αυτό που ξέρω είναι πως δεν είναι υποχρεωτικό να είναι 20 οι ομάδες στη Football League αφού έχει ξεκινήσει μια διαδικασία μείωσης των ομάδων λόγω και της οικονομικής κρίσης. Εγώ θέλω όλες τις ιστορικές ομάδες, αλλά πάρθηκε μια απόφαση».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Ιούνιος 2015 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep