Το ημερολόγιο του πρώτου γύρου (photos)

Το FL News σας παρουσιάζει γεγονότα που σημάδεψαν τον πρώτο γύρο της Football League.

Ξεκίνησε τέλος Οκτωβρίου, κάνοντας αγώνα δρόμου για να μην τελειώσει κατακαλόκαιρο και έπειτα από 4 μήνες ολοκληρώθηκε το πρώτο του μισό. Το πρωτάθλημα της Football League, όσα προβλήματα και αν αντιμετωπίζει, όσο και αν έχει συνηθίσει στις απώλειες, πάντα θα είναι ελκυστικό και θα προσφέρει ιστορίες… ποδοσφαιρικής τρέλας.

Με αφορμή το τέλος του πρώτου μισού, λοιπόν, το FL News σας παρουσιάζει γεγονότα που τον σημάδεψαν, αλλά και τους αριθμούς του ταλαιπωρημένου πρωταθλήματος που παλεύει για να σταθεί στα πόδια του εν μέσω πολλών προβλημάτων…

1η αγωνιστική

GONI

Η Καλλιθέα χάνει 3-2 από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και ο Τάκης Γκώνιας δηλώνει: «Μακάρι να εμπνεύσω κι άλλους προπονητές να παίξουν έτσι…». Ήταν η πρώτη από τις πολλές τοποθετήσεις του που έγιναν αντικείμενο συζήτησης.

stamatak

Ο Νίκος Σταματάκος της Καλλιθέας λίγο νωρίτερα είχε σημειώσει το πρώτο γκολ του πρωταθλήματος.

gggg

Ο ΑΟ Τρίκαλα γνωρίζει την ήττα (3-1) από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και το πρώτο ξέσπασμα του Χρήστου Γιαλιά είναι γεγονός. «Είστε ξεφτίλες. Μας γαμ... και έφυγαν», φώναζε έξαλλος στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος…

2η αγωνιστική

tzzzz

Ο Άρης αναδεικνύεται ισόπαλος (1-1) με τον Αιγινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία φέρνει ένταση και ο Ράφικ Τζιμπούρ δείχνει τις πυγμαχικές του δυνατότητες σε οπαδό των Κίτρινων.

sssss

Χωρίς νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό για δεύτερο διαδοχικό ματς μένει ο ΑΟ Τρίκαλα και ο Χρήστος Γιαλιάς ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές «πάγωμα» μισθών.

ddddd

Ο Αντώνης Δρακόπουλος δίνει το τελευταίο του ματς στον πάγκο του ΑΟ Χανιά. Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω της επίθεσης στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, παραιτείται από την τεχνική ηγεσία.

3η αγωνιστική

dinn

Ο Θανάσης Δεινόπαπας σημειώνει το πρώτο χατ τρικ του πρωταθλήματος στη νίκη (5-3) του Αγροτικού Αστέρα απέναντι στην Καλλιθέα.

4η αγωνιστική

elpppp

Ο Πανσερραϊκός νικά 1-0 στο «Ελ Πάσο», οι οπαδοί της Καλλιθέας αποδοκιμάζουν τον Τάκη Γκώνια και ο Παναγιώτης Διλμπέρης τον αποθεώνει στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας: Η Καλλιθέα έχει το καλύτερο, σαφέστερο, πιο μεθοδικό και πιο δουλεμένο επιθετικό πλάνο που υπάρχει στην Ελλάδα»!

kommmm

Την πρώτη του νίκη κατακτά ο Πανθρακικός απέναντι στον Κισσαμικό, αλλά λίγες ημέρες μετά ο Κώστας Ανυφαντάκης παραιτείται από την τεχνική ηγεσία…

5η αγωνιστική

kammm

Η Football League βρίσκει τηλεοπτική στέγη και η ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα με τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας.

rizzzz

Ο Απόλλων Σμύρνης μένει στην ισοπαλία και εν μέσω αποδοκιμασιών η ΠΑΕ σκέφτεται το ενδεχόμενο προστίμου και παύσης πληρωμών στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

pannn

Τον πρώτο εκτός έδρας πόντο αποσπά ο Πανθρακικός στη Μυτιλήνη και η ΑΕΛ Καλλονής απολύει τον Γιώργο Βαζάκα.

6η αγωνιστική

staaaaa

Η Καλλιθέα παρατάσσεται απέναντι στον ΟΦΗ με υπηρεσιακό προπονητή, τον Τάκη Παντέλη αφού δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Τάκης Γκώνιας απολύεται.

vassss

Κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα πάγκο του Πανθρακικού ο Κώστας Βασιλακάκης και επιστρέφει στους «πράσινους» μετά από 6 χρόνια.

ggiann

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δηλώσει ότι αποχωρεί από τη Σπάρτη και οι οπαδοί με πανό στο ματς με την Καλλονή ζητούν να αλλάξει γνώμη.

faaaaa

Ο Κισσαμικός επικρατεί 1-0 στην Καρδίτσα. Ακολουθούν εκατέρωθεν ανακοινώσεις για μη τήρηση του fair play

7η αγωνιστική

spaa3

Ο Απόλλων Σμύρνης νικά τον Πανσερραϊκό, αλλά παραμονές Χριστουγέννων η ΠΑΕ απολύει τον Δημήτρη Σπανό από την τεχνική ηγεσία. Λίγες ημέρες μετά προσλαμβάνεται ο Άκης Μάντζιος.

spaaaaa

Ο ΟΦΗ επικρατεί του Παναιγιαλείου, ο Λεωνίδας Βόκολος παραιτείται και τον διαδέχεται ο Δημήτρης Σπανός.

8η αγωνιστική

tsipppp

Η Καλλιθέα στην πρώτη παρουσία του Νίκου Κουρμπανά στον πάγκο υποχρεώνει τον Άρη στην πρώτη του φετινή ήττα (2-0) με δύο γκολ του Ανδρέα Τσίπρα.

papapa

Ο Σάκης Παπαβασιλείου κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΟΧ και τον οδηγεί σε εκτός έδρας νίκη (2-0) επί του Πανθρακικού

9η αγωνιστική

annnn

Οι πρώτες αναβολές είναι γεγονός. Το ματς ΑΟΧ – Σπάρτη δεν διεξάγεται, γιατί ο αγωνιστικός χώρος του «Γεντί Κουλέ» βρισκόταν σε κακή κατάσταση. Λόγω χιονόπτωσης οδηγείται σε αναβολή και το θεσσαλικό ντέρμπι Τρίκαλα – Αναγέννηση Καρδίτσας.

10η αγωνιστική

xiooo

Η χιονόπτωση έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή των αγώνων Πανσερραϊκός – Λαμία, Αγροτικός Αστέρας – Άρης, Αναγέννηση Καρδίτσας – Χανιά.

geooooo

Ο ΑΟ Τρίκαλα μένει στο 2-2 απέναντι στον Αιγινιακό και ο Γιώργος Γεωργιάδης απολύεται.

Ο ΟΦΗ γυρνά το σε βάρος του 2-0, επικρατεί 3-2 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι και ο Νίκος Νιόπλιας κερδίζει χρόνο…

menniii

11η αγωνιστική

Ανατροπή στην ανατροπή στα Χανιά και στον αγώνα του ΑΟΧ με τον Αιγινιακό. Οι γηπεδούχοι προηγούνται, η ομάδα της βόρειας Πιερίας περνά μπροστά με 1-2, αλλά εν τέλει χάνει 3-2.

aixaa

12η αγωνιστική

epiiiii

Ο Άρης νικά στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό, αλλά εκτός γηπέδου γίνονται σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών των Κίτρινων και της ΑΕΚ.

feddd

Η Λαμία υποχρεώνει σε ήττα τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

KARDITSA2

Μετά τη νίκη του Παναιγιαλείου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Δημήτρης Σπανός εκφράζει παράπονα για τις έως τότε μεταγραφές των «μελανόλευκων».

amannaa

Η εντός έδρας ήττα (2-1) του Αιγινιακού από την Καλλιθέα οδηγεί στο διαζύγιο της ομάδας της βόρειας Πιερίας με τον προπονητή, Περικλή Αμανατίδη.

13η αγωνιστική

thraaaa

Ο Πανθρακικός αποσύρεται από το πρωτάθλημα και η 13η στροφή είναι η πρώτη χωρίς την ομάδα της Κομοτηνής…

xael

Ελλείψει γηπέδων στην Κρήτη ο ΑΟ Χανιά παίζει ως… γηπεδούχος στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής.

14η αγωνιστική

gggiaa

Ο Απόλλων Σμύρνης νικά στα Τρίκαλα και ο Χρήστος Γιαλιάς δηλώνει ότι αποχωρεί. Μία ημέρα μετά αναθεωρεί.

lamar

Η Λαμία υποχρεώνει σε ήττα τον Άρη και ο Θοδωρής Καρυπίδης με ανακοίνωσή του διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και υπόσχεται άνοδο.

elvaz

Η ήττα του Πανελευσινιακού από τον ΑΟ Χανιά οδηγεί στην πρώτη αλλαγή προπονητή στον πάγκο από τότε που οι «σταχυοφόροι» επέστρεψαν στη Β' Εθνική. Διάδοχος του Θανάση Δημόπουλου ο Γιώργος Βαζάκας.

15η αγωνιστική

mounnt

Ο επιθετικός του Απόλλωνα, Αντώνης Πετρόπουλος παίρνει την πρώτη κόκκινη της καριέρας του για… μούντζα στον πρώτο βοηθό του αγώνα με τον Άρη.

16η αγωνιστική

durr

Η συμμετοχή του Ντουρμισάι στον αγώνα Λαμία – Σπάρτη θεωρείται αντικανονική από Άρη, ΟΦΗ και οι δύο ομάδες καταθέτουν ένσταση κατά της ομάδας της Φθιώτιδας.

nenta

Ο Αγροτικός Αστέρας χάνει από την Καλλονή και μία ημέρα μετά ο προπονητής του, Νίκος Νεντίδης απολύεται χωρίς να του γνωστοποιηθούν οι λόγοι.

trikou

Μετά την ισοπαλία (2-2) της Καλλιθέας στα Τρίκαλα η αθηναϊκή ομάδα καταγγέλλει επίθεση στον Νίκο Κουρμπανά στα αποδυτήρια

djili

Το δεύτερο χατ τρικ του πρωταθλήματος σημειώνει ο Πάτρικ Βουό στη νίκη (5-0) του ΟΦΗ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

17η αγωνιστική

anspa

Ο Άρης δεν καταφέρνει να νικήσει τη Σπάρτη και οι οπαδοί του ξεσπούν στα αυτοκίνητα μελών της αποστολής. Ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

paparait

Την παραίτηση του από τον πάγκο του ΑΟ Χανιά, παρά την εξαιρετική πορεία, ανακοινώνει ο Σάκης Παπαβασιλείου επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

kathi

Ο ΑΟ Τρίκαλα χάνει με κάτω τα χέρια στο Αίγιο και ο Αλέκος Βοσνιάδης δηλώνει ότι οι «κυανέρυθροι» δείχνουν στοιχεία ομάδας με… κατάθλιψη!

Last modified onΣάββατο, 25 Φεβρουάριος 2017 05:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep