Άνοιξαν κεφάλια στα επεισόδια

  • Written by Κώστας Λάππας
  • Published in Θέματα
  • 0 comments
Επεισόδια έγιναν και μετά το τέλος της αναμέτρησης Αχαρναϊκός - Άρης στο γήπεδο του Μενιδίου. Επεισόδια έγιναν και μετά το τέλος της αναμέτρησης Αχαρναϊκός - Άρης στο γήπεδο του Μενιδίου.

Αιματηρή επέμβαση των ΜΑΤ σε οπαδούς του Αχαρναϊκού, οι οποίοι την «έπεσαν» στους ανθρώπους του Αρη.

Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Αχαρναϊκού με τον Άρη αρκετά μέτρα μακριά από το γήπεδο, όπως σας πληροφόρησε το FL News νωρίτερα, ανάμεσα σε οπαδούς των «κιτρίνων» που κατευθύνονταν στο γήπεδο και σε 150 περίπου άτομα (σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές ήταν οπαδοί της ΑΕΚ), δυστυχώς συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα. 

Κόκκινο πανί για μερίδα οπαδών του Αχαρναϊκού αποτέλεσαν, τόσο ο γενικός αρχηγός Γρηγόρης Κάκαλης, όσο και ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου ο Ανδρέας Σκέντζος. Αμφότεροι για το γεγονός ότι, κατά την διάρκεια του δευτέρου μέρους και προς το τέλος του αγώνα, απάντησαν με ειρωνικό ύφος στις επιθέσεις (είτε λεκτικές, είτε δεχόμενοι νερά και καφέδες) από οπαδούς των γηπεδούχων που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων.

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα της αποχώρησης του Άρη με το πούλμαν, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Κατά την επιβίβαση των Θεσσαλονικιών και έπειτα από συνεχείς αντεγκλήσεις που υπήρχαν εκατέρωθεν, ένα μπουκάλι που εκσφενδονίστηκε από την πλευρά των οπαδών έδωσε το έναυσμα για τα… χειρότερα.

Μπορεί το μπουκάλι να μην πέτυχε ευτυχώς κάποιον στο πρόσωπο, όμως, προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Άρη που γρήγορα έκλεισαν τις πόρτες του πούλμαν. Και κάπου εκεί έπεσαν οι πρώτες ψιλές. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να απωθήσουν τον κόσμο του Αχαρναϊκού, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη και τα ΜΑΤ να χτυπήσουν στο κεφάλι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι.

Επι τόπου μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του γηπέδου, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μολονότι οι δύο εξ αυτών ήταν λουσμένοι με αίμα, εντούτοις χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανθρώπων του Αχαρναϊκού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η αποστολή του Άρη αποχώρησε όσο πιο ταχύτατα μπορούσε, με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να παρακολουθούν από τα παράθυρα τα όσα διαδραματίζονταν και τους ξένους κυρίως (βλέπε Μιλούνοβιτς) να μένουν αποσβολωμένοι από το… θέαμα.

Last modified onΚυριακή, 22 Ιανουάριος 2017 00:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep