Τα ντέρμπι της φωτιάς

Η μπάλα στην σέντρα για την Football League με επτά ντέρμπι πρωτοπόρων μέσα σε 19 ημέρες. Η μπάλα στην σέντρα για την Football League με επτά ντέρμπι πρωτοπόρων μέσα σε 19 ημέρες.


Μέσα σε 19 ημέρες οι πρωτοπόροι παίζουν μεταξύ τους σε επτά κόντρες που θα δώσουν προβάδισμα, ή θα βάλουν φωτιά για τον δεύτερο γύρο.

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Football League παίζει τα δικά του παιχνίδια και φέρνει τους διεκδικητές της ανόδου αντιμέτωπους μέσα σε πέντε αγωνιστικές που μοιάζουν ικανές να κρίνουν πολλά. Από την 11η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, μέχρι και την 15η που είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου, υπάρχουν επτά ματς φωτιά που αναμένεται να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον σε ένα εντελώς αμφίρροπο πρωτάθλημα.
Η πρώτη μάχη γίνεται στην Ριζούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης (18/1) ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα ακολουθούν έξι μάχες με όλους να μπαίνουν σε διαδοχικές αναμετρήσεις και μάλιστα χωρίς πολλά περιθώρια ξεκούρασης λόγω και των εμβόλιμων υποχρεώσεων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
11η αγωνιστική - Τετάρτη 18 Ιανουαρίου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΦΗ

12η αγωνιστική – Σάββατο 21 Ιανουαρίου
ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ

13η αγωνιστική – Κυριακή 29 Ιανουαρίου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΛΑΜΙΑ
ΑΡΗΣ – ΟΦΗ

14η αγωνιστική – Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ


15η αγωνιστική – 5 Φεβρουαρίου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΡΗΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 26
2 ΛΑΜΙΑ 22 
3 ΑΡΗΣ 20 
4 ΟΦΗ 20

* Λαμία και Άρης έχουν έναν αγώνα λιγότερο, αφού εκκρεμούν τα παιχνίδια Αγροτικός – Άρης και Πανσερραϊκός – Λαμία

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep