Απόλλων... χωρίς αναβολές

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε με τεσσάρα από την Καλλονή και κρατά την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε με τεσσάρα από την Καλλονή και κρατά την κορυφή της βαθμολογίας.

Η 10η αγωνιστική της Football League είχε αναβολές για τους πρωτοπόρους με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια απόσταση τεσσάρων βαθμών ο Απόλλων Σμύρνης πριν τα ντέρμπι.

Οι καιρικές συνθήκες με τα χιονισμένα γήπεδα έφεραν πολλές αναβολές στην Football League, με την Λαμία να μην αγωνίζεται στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό και τον Άρη να αφήνει στα χρωστούμενα την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Αντίθετα, ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε εύκολα από την Λέσβο με το 4-1 επί της Καλλονής, ενώ ο ΟΦΗ έκανε το θαύμα του στο τέλος της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό, αφού ανέτρεψε το 2-0 που έχανε στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το τρίποντο με 3-2.
Σημαντικό έδαφος έχασαν τα Τρίκαλα που έφυγαν με την ισοπαλία από τον Αιγινιακό, αλλά απέχουν πολύ από τις θέσεις τις κορυφής και από ότι φαίνεται το σοκ που χρειάζονται θα έρθει με την απομάκρυνση του Γιώργου Γεωργιάδη από την τεχνική ηγεσία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.  1-4  
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ  2-3   
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΣΙΝΑ 1-1   
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-2   
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  3-0  
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΣΠΑΡΤΗ 2-2  

  
 Δεν έγιναν οι αναμετρήσεις Πανσερραϊκός – Λαμία, Αγροτικός – Άρης και Αν. Καρδίτσας – Χανιά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΚΟΡΕΡ

Last modified onΚυριακή, 15 Ιανουάριος 2017 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep