Νικόλτσιος για πρόεδρος

  • Written by Κώστας Πάλλης
  • Published in Θέματα
  • 0 comments
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και δεξιά ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος από την πρόσφατη παρουσία του πρώτου στις Σέρρες Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και δεξιά ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος από την πρόσφατη παρουσία του πρώτου στις Σέρρες

Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος είναι σύμφωνα με πληροφορίες του FL News ο επικρατέστερος για πρόεδρος της Football League.

Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Σφακιανάκη από την θέση του προέδρου της Football League υπήρξε ένα μεγάλο κενό ηγεσίας στην διοργανώτρια, το οποίο οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν πως θα καλυφθεί από τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο. Οι πρώτες κινήσεις για να μπει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας σε μια σειρά έχουν γίνει με την εύρεση τηλεοπτικής στέγης και χορηγού και πλέον αναμένεται να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην διοίκηση.

Η λύση του Κωνσταντίνου Νικόλτσιου που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν εξοδιοικητικά με τον Πανσερραϊκό είναι αυτή που έχει εγκριθεί από πολλές πλευρές και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει και η υλοποίησή της. Την Παρασκευή (16/12) αναμένεται να γίνει διοικητικό συμβούλιο στην λίγκα ώστε να επικυρωθούν τα συμβόλαια με την ΕΡΤ και τη Stoiximan ώστε να προχωρήσουν και στην ανακοίνωση τους.

Παράλληλα, η διοργανώτρια ετοιμάζει και εκδήλωση για την παρουσίαση των βασικών χορηγών της, η οποία αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Σημαντικό ρόλο στην επίτευξή τους έπαιξε, τόσο ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο υποψήφιος νέος πρόεδρος της διοργανώτριας, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος είναι δημοσιογράφος και έχει στο παρελθόν βρεθεί σε διάφορες θέσεις κορυφής στον κλάδο, στην Τυποεκδοτική, την εφημερίδα Εξπρές, αλλά και το ταμείο των Δημοσιογράφων. Είναι, επίσης, πρόεδρος του Left Media -γενικός διευθυντής του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο».

Last modified onΤετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 03:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep