Στροφή στο διαδίκτυο!

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε συνεργασία με εταιρεία μετάδοσης αγώνων μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Ακολουθούν αρκετές ακόμα.

Τη συμφωνία της με εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου διαδικτυακά ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» συμφώνησαν με την «AFA Management LTD» και έκαναν γνωστό ότι πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή (30/10) στον αγώνα με τον ΑΟΧ!

Μάλιστα, η συγκεκριμένη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με αρκετες ακόμα ΠΑΕ. Μεταξύ άλλων πρόκειται για τον ΟΦΗ, τη Λαμία, τον Πανσερραϊκό, την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητήσεις γίνονται με τουλάχιστον τρεις επιπλέον. Ήταν μία αναμενόμενη στροφή των ομάδων προς αυτή την κατεύθυνση από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί στέγη από τη διοργανώτρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος:

«Από την ερχόμενη Κυριακή οι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα μπορούν να απολαμβάνουν τον αγώνα τής αγαπημένης μας ομάδας, όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνουν, όποια ώρα το θελήσουν. Πώς; Απλά, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο, το tablet, τον υπολογιστή ή την smart TV τους!

Η διοίκηση της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» προέβη σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα τοπικά (και όχι μόνο) δεδομένα, ξεκινώντας συνεργασία με την εταιρεία «A.F.A. Management LtD», η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στη μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα «afastream.com» θα δίνει τη δυνατότητα στους χιλιάδες φιλάθλους μας, σε όποιο μέρος τού κόσμου κι αν βρίσκονται, να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τής ομάδας, αλλά και ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μέσω live streaming όλοι εσείς που αγαπάτε τον Παναιγιάλειο αλλά για κάποιους λόγους αδυνατείτε να δώσετε το «παρών» στα γήπεδα όπου θα αγωνίζεται η ομάδα, θα συνδέεστε και θα απολαμβάνετε την προσπάθειά της, θα ανταλλάσσετε απόψεις, γνωρίζοντας παράλληλα από κοντά τους ποδοσφαιριστές μας. Με νεότερο δελτίο Τύπου θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν θα μπορούν να εξασφαλίσουν αυτό το προνόμιο».

Last modified onΠέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep