Προσφυγές στην ΕΠΟ!

Τουλάχιστον επτά ΠΑΕ θα προσφύγουν την Τρίτη (18/10) στην ΕΠΟ για να μπλοκάρουν την απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος.

Από... χίλια κύματα περνά η έναρξη του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση της Football League για σέντρα το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου και η άρνηση στο αίτημα να γίνει προηγουμένως ΔΣ ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις, ειδικά από τις «7», που ψήφισαν «όχι». Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του FL News, η ΠΑΕ Καλλιθέα ανέθεσε ήδη σε δικηγόρο την προσφυγή στην Εφέσεων της ΕΠΟ, ώστε να προσβάλει την απόφαση της λίγκας!

Εκτός των «κυανόλευκων», οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι σκοπεύουν να προσφύγουν την Τρίτη (18/10) και οι ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, ΑΟ Χανιά, ενώ δεν αποκλείεται στην κίνηση αυτή να ενταχθεί και η Λαμία, η οποία διευκρίνισε ότι η ψήφος της ήταν μεν θετική, αλλά υπό προϋποθέσεις! Εννοείται ότι είναι πιθανό να συνταχθεί με τις παραπάνω και η ΠΑΕ Αιγινιακός. Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Σφακιανάκης δέχτηκε πολλές πιέσεις για να γίνει συμβούλιο την Τετάρτη (19/10), αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική...

Την Τρίτη (18/10), λοιπόν, ένα μπλοκ ομάδων σκοπεύει να προσβάλει την απόφαση έναρξης για πολλούς λόγους. Όπως υποστηρίζουν, έπρεπε να γίνει ΔΣ για να αλλάξει η απόφαση αναστολής έναρξης του πρωταθλήματος, δηλαδή δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ θέτουν θέμα ακόμα και με ΠΑΕ που πήραν μέρος στην ψηφοφορία! Εκτός αυτού, οι ΠΑΕ που προσφεύγουν, σημειώνουν ότι το άρθρο 22 του ΚΑΠ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Η πρόσκληση ομάδας για να συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος γίνεται με την κοινοποίηση προ πέντε (5) ημερών για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, πριν την ημέρα διεξαγωγής τους...».

Κάποιοι, πάντως, τόνιζαν ότι η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ίσως αποτελεί «τεχνητή κρίση», προκειμένου η «καυτή πατάτα» της έναρξης να φύγει από τη διοργανώτρια και να μεταφερθεί στα... δικαστήρια. Γιατί, όπως λένε, ως έμπειρος παράγοντας ο πρόεδρος της διοργανώτριας δεδομένα ήξερε ότι ομάδες θα κινούνταν νομικά για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Last modified onΤρίτη, 18 Οκτώβριος 2016 00:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep