«Παράνομη και λανθασμένη»

Η Ζάκυνθος εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας παράνομη και λανθασμένη την απόφαση... υποβιβασμού.

Η Football League στην ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστό ότι επικύρωσε τη βαθμολογία και κατ' επέκταση, όπως ανέφερε: «Παραμένει οριστικά στην κατηγορία ο Πανελευσινιακός». Ωστόσο, η αντίδραση της Ζακύνθου ήταν άμεση και με ανακοίνωσή της σημείωσε ότι: «Τίποτα δεν άλλαξε, συνεχίζεται ο αγώνας για τη δικαίωση».

Αναλυτικά:

«ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Απέχει παρασάγγας απ' την πραγματικότητα η προ ολίγου, ΠΑΡΑΝΟΜΗ- ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απόφαση του Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία "υποβιβάζει οριστικά τη Ζάκυνθο και σώζει οριστικά τον Πανελευσινιακό". Επειδή η συγκεκριμένη είδηση, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση- σύγχυση στο νησί μας, έχουμε να τονίσουμε στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας τ' ακόλουθα:

Από τις 12 Ιουλίου εκκρεμεί στην πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ, καταγγελεία- ένσταση της ομάδας μας, κατά της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ Πανελευσινιακός. Στις 17 του ίδιου μήνα ΟΜΟΦΩΝΑ το Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ, αποφάσισε να οριστικοποιήσει- επικυρώσει τη βαθμολογία, μετά τη λήξη των δικαστικών υποθέσεων Ζακύνθου- Πανελευσινιακού. Ακολούθησε απόφαση της ΕΕΑ, καταδικαστική για τον Πανελευσινιακό στις 14 Σεπτεμβρίου.

Εν συνέχεια πειθαρχική δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα κατά του Πανελευσινιακού στις 3 Οκτωβρίου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από 88 ολόκληρες ημέρες ορίστηκε δικάσιμος γι' αυτήν την Πέμπτη στις 10.30 π.μ. Όλα αυτά έγιναν πριν το σημερινό Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ.

Όμως περιέργως αποκρύφτηκαν στο σημερινό Δ.Σ της Φούτμπολ Λιγκ και κάποιο "ταχυδαχτυλουργικό" χέρι, "έσπρωξε" στα ΜΜΕ την είδηση ότι έπεσε η Ζάκυνθος και σώθηκε ο Πανελευσινιακός. Αφού σύμφωνα με τον ΚΑΠ (άρθρο 20) εκκρεμεί καταγγελεία- ένσταση στα πειθαρχικά όργανα, δεν είναι δυνατόν να γίνει επικύρωση. Είναι παράνομο!

Αύριο κιόλας, η Φούτμπολ Λιγκ καλείται να προβεί σε σωστή διόρθωση της σημερινής ανακοίνωσης της, όπως άλλωστε πήραμε την διαβεβαίωση ότι θα γίνει. Για το φόβο των Ιουδαίων μάλιστα, θα κατατεθεί και τυπικά νέα έφεση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αφού υπάρχει δεδικασμένο στην προ μηνός απόφαση της Εφέσεων υπέρ της Ζακύνθου στην υπόθεση Λαμπρόπουλου.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει. Αντίθετα είμαστε στην τελική ευθεία, αφού ορίστηκε δικάσιμος. Ο πολύμηνος αγώνας συνεχίζεται, για την οριστική δικαίωση του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Εκ του Δ.Σ.»

Last modified onΔευτέρα, 10 Οκτώβριος 2016 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep