«Ευτυχώς δεν έχασα το μάτι μου»

Δεν περίμενε ποτέ ο Στέλιος Βολιτάκης ότι θα κινδύνευε σε μια κλήρωση πρωταθλήματος…

Δραματικές στιγμές έζησε ο φωτογράφος Στέλιος Βολιτάκης στην κλήρωση της Football League τη Δευτέρα (5/9). Οι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στο χώρο που διεξαγόταν η εκδήλωση επιτέθηκαν στον φωτογράφο με καρέκλα και παραλίγο να χάσει το μάτι του. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport», ο Στέλιος Βολιτάκης, περιέγραψε την στιγμή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν από πολλά χρόνια είχα φωτογραφίσει τον συνάδελφο Κώστα Κομίνη λουσμένο στα αίματα από αντικείμενο το οποίο δέχθηκε από την εξέδρα, σε αγώνα μπάσκετ. Και τώρα με πήρε εκείνος για να μου ευχηθεί περαστικά. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, λες και δεν πέρασαν 20-25 χρόνια. Ζήσαμε πολλά ντου οπαδών στα γήπεδα, αλλά δεν περίμενα ότι θα γλύτωνα το χτύπημα στους αγωνιστικούς χώρους και θα το δεχόμουν σε εκδήλωση εκτός γηπέδου. Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο και λίγο έλειψε να αποδειχθεί δραματικό…

Φοβήθηκα ότι θα έχανα το μάτι μου. Μπήκαν αυτά τα άτομα στον χώρο, πετούσαν διάφορα αντικείμενα και εμένα μου ήρθε μια μεταλλική καρέκλα καθώς έκλεινα τα λάπτοπ από το οποίο μόλις είχα στείλει φωτογραφίες από την κλήρωση.

Έχασα την επαφή με το περιβάλλον και για δύο λεπτά άκουγα ουρλιαχτά και φασαρία. Το αριστερό μάτι πλημμύρισε από αίμα, αλλά ευτυχώς ήταν εκεί γιατρός από το ΕΚΑΒ.»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep