Εκδικάστηκε το αίτημα της Ζακύνθου

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων για το αν θα ανοίξει και πάλι η υπόθεση του Πανελευσινιακού με τον Λαμπρόπουλο

Εκδικάστηκε την Τετάρτη (27/7) από την Επιτροπή Εφέσεων η προσφυγή της Ζακύνθου μέσω τριτανακοπής για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας από τον Πανελευσινιακό στην Παναχαϊκή. Τη νομική εκπροσώπηση της Ζακύνθου ανέλαβαν οι δικηγόροι Λάμπρος Μπίρδας και Βαγγέλης Χατζηιωάννου, ενώ παρών για την ομάδα της Ελευσίνας ήταν ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Δημόπουλος.

Η πλευρά της Ζακύνθου επισήμανε ότι ζητά την επανεξέταση της υπόθεσης του Πανελευσινιακού με τον Λαμπρόπουλο, καθώς έχει έννομο συμφέρον και δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθεί την πρώτη φορά λόγω της άμεσης εκδίκασης της Έφεσης. Οι «σταχυοφόροι» υποστήριξαν ότι η υπόθεση ξεκαθαρίστηκε στην εκδίκαση της Έφεσης, όπου δικαιώθηκαν.

Δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, όταν ο Χρήστος Δημόπουλος επιτέθηκε φραστικά στον Βαγγέλη Χατζηιωάννου και αποβλήθηκε από την αίθουσα.

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία ως την Τρίτη (2/8) να καταθέσουν υπομνήματα και την Τετάρτη αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση, για το αν θα ανοίξει εκ νέου η υπόθεση. Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα της Ζακύνθου, τότε οι νησιώτες θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep