Νέες διώξεις για «ύποπτα»

Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία και Καλλονή διώκονται πειθαρχικά για «ύποπτα» ματς.

Μεγαλώνει η λίστα με τις διώξεις που ασκούνται σε ομάδες για «ύποπτα» ματς. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (21/07) ο Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος των Αναγέννησης Καρδίτσας, Λαμίας και ΑΕΛ Καλλονής. Οι δύο πρώτοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, διώκονται για το μεταξύ τους παιχνίδι της 18ης Απριλίου που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Φθιώτιδας στη θεσσαλική πόλη. Σε ό,τι αφορά στην ΑΕΛΚ φέρεται να διώκεται για την ήττα (5-0) από τον Ολυμπιακό...

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

Των Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 και Λαμία, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Της ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιούλιος 2016 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep