ΟΦΗ με... -6

Η ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών του ΟΦΗ τον... ακολουθεί στη Football League.

Δικαστική μάχη έδωσε κατά τη διάρκεια της σεζόν ο ΟΦΗ για την υπόθεση αφαίρεσης έξι βαθμών που του είχε επιβληθεί για την αποχώρηση από τη Super League. Οι Κρητικοί θεωρούσαν αντισυνταγματική τη φωτογρραφική διάταξη που μπήκε στον ΚΑΠ Ερασιτεχνών βάσει της οποίας το ερασιτεχνικό σωματείο επιβαρυνόταν με ποινή που είχε εποβληθεί σε ΠΑΕ. Τελικά δικαιώθηκαν, καθώς η ποινή είχε ανακοινωθεί 23 Απριλίου και η διάταξη αυτή μπήκε στον ΚΑΠ 30 Ιουνίου.

Ωστόσο, στο περιθώριο του ΔΣ της Football League που έγινε την Πέμπτη (16/06) και στο οποίο έδωσε το «παρών» το flnews, έγινε γνωστό ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα ξεκινήσει τη φετινή χρονιά με -6 βαθμούς. Δηλαδή, η ποινή αυτή ακολουθεί τους «μελανόλευκους» που επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτή η ενημέρωση υπάρχει από την ΕΠΟ και η διοργανώτρια, βέβαια, δεν έχει καμία σχέση.

Εννοείται ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ θα κληθεί να δώσει νέα δικαστική μάχη για το ίδιο θέμα κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Εξάλλου, πιθανή ενεργοποίηση της ποινής αυτής θα αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που οι Κρητικοί θα είναι διεκδικητές ενός εκ των δύο εισιτηρίων της ανόδου.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:28

3 comments

  • Μike
    Μike Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 15:18 Comment Link

    Οτι δε σε σκοτώνει σε κανει πιο δυνατό ;;;;;θα τα φαη τα μούτρα της η ΕΠΟ παλι ...μας τρέμουν απο τωρα χαχα....

  • Γιωργος.
    Γιωργος. Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 15:02 Comment Link

    Ποιος ειναι ο ''αλλος'' κυριε Μανο?

  • manos
    manos Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 10:10 Comment Link

    Για την ενημέρωσή σας θα ήθελα να σας πληροφορήσω οτι ο ΟΦΗ πέρυσι δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών λόγω του οτι το σύνταγμά μας δεν επιτρέπει την τιμωρία τρίτου προσώπου για κάτι που έχει διαπράξει κάποιος άλλος. Σε αυτό βασίστηκε η αθωωτική απόφαση υπέρ του ΟΦΗ πέρυσι και το ίδιο θα γίνει και φέτος....

    Η ΠΑΕ ΟΦΗ που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα πέρυσι δεν υφίσταται πλέον, έχει γίνει εκκαθάριση...

    ο ΟΦΗ που πηρε την ανοδο περυσι ήταν αλλο νομικό πρόσωπο, και ο ΟΦΗ που θα πάρει την άνοδο φέτος θα είναι πάλι νεο νομικό πρόσωπο (τώρα ιδρύετε η νεα ΠΑΕ) και σύμφωνα με το νόμο δεν μπορεί να τιμωρηθεί για πράγματα που έχουν κάνει άλλα νομικά πρόσωπα...

    Η ΕΠΟ έχασε πέρυσι σε αυτό το θέμα και θα ξαναχάσει και φέτος η F.L.... είναι απλά τα πράγματα...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep