Η ευθεία έγινε... καμπύλη

Ο διαιτητής Φουκάκης έκανε λόγο για φωτοβολίδα... καμπύλης τροχιάς στο φύλλο αγώνα Λαμία - ΑΕΛ.

Με πρόστιμο 10 έως 30 χιλιάδες ευρώ απειλείται η ΠΑΕ ΑΕΛ βάσει των όσων έγραψε ο διαιτητής Φουκάκης (Ηρακλείου) στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τη Λαμία που έγινε τη Δευτέρα (08/02). Στο στιγμιότυπο του 55', φαίνεται ξεκαθάρα μία φωτοβολίδα ευθείας βολής να εκτοξεύεται από τη θύρα των οπαδών της θεσσαλικής ομάδας προς αυτή των γηπεδούχων.

Ωστόσο, ο ρέφερι δεν διέκοψε το ματς, ως όφειλε και, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, στο φύλλο αγώνα έκανε λόγο για φωτοβολίδα... καμπύλης τροχιάς. Προφανώς, γι' αυτό δεν διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση. Βέβαια, μόνο ευθείας βολής φωτοβολίδα θα μπορούσε να διανύσει τόσο μεγάλη απόσταση.

Όπως αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ: «Εάν η ρίψη αφορά σε φωτοβολίδα καμπύλης τροχιάς τότε ο διαιτητής διακόπτει προσωρινά τον αγώνα και σε βάρος της υπαίτιας ομάδα επιβάλλεται χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την κλήση για την ΠΑΕ ΑΕΛ όπου γίνεται αναφορά σε φωτοφολίδα καμπύλης τροχιάς και ότι οι Θεσσαλοί είναι υπότροποι.

Last modified onΤρίτη, 09 Φεβρουάριος 2016 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep