Ηττημένη Football League

Η πρώτη ημέρα της 2ης στροφής του Κυπέλλου επεφύλασσε 5 ήττες για τους εκπροσώπους της Football League.

O τρόπος διεξαγωγής της φάσης των «32» του Κυπέλλου ήταν δεδομένο πως δεν βοηθούσε τις ομάδες της Football League να προχωρήσουν στον θεσμό. Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας (01/12) για τη 2η στροφή οι εκπρόσωποι της 2ης τη τάξει κατηγορίας μέτρησαν 5 ήττες και οι δύο εξ αυτών διατηρούν ελπίδες.

Στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (1-0). Η Ζάκυνθος έφυγε χωρίς αποτέλεσμα (1-0) από τη Νέα Σμύρνη και τον αγώνα με τον Πανιώνιο, η Λαμία ηττήθηκε (2-0) στο γήπεδό της από τον Ατρόμητο και η Αναγέννηση Καρδίτσας από τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο (4-0).

Ο Ολυμπιακός Βόλου, η Λαμία και η Αναγέννηση Καρδίτσας ουσιαστικά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια και η 3η αγωνιστική θα έχει διαδικαστικό ρόλο για τους ίδιους. Ζωντανός στο παιχνίδι παραμένει ο Αχαρναϊκός, αφού υποδέχεται τον Ηρακλή και με νίκη παίρνει το εισιτήριο στους «16». Η Ζάκυνθος, τέλος, θα πρέπει να νικήσει τον Παναιτωλικό στο γήπεδό της και να περιμένει ευνοϊκά για την ίδια αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Last modified onΤρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep