«Πάτσης με... εξέταση ούρων»

Βολές του Αχιλλέα Μπέου για όσα δήλωσε ο Ανδρέας Πάτσης σχετικά με τα ματς Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Ανδρέας Πάτσης τα ξημερώματα της Τρίτης (10/11) κατήγγειλε - με καθυστέρηση χρόνων - ότι ο Αχιλλέας Μπέος του είχε ζητήσει να χάσει η Νίκη Βόλου σε ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για να προβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι». Μια εβδομάδα μετά ήρθε η απάντηση του δημάρχου Βόλου στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» στην οποία ο Μπέος ζήτησε από τον παρουσιαστή, Κυριάκο Θωμαΐδη πριν καλεί τον Πάτση στην εκπομπή του να του ζητά να κάνει εξέταση ούρων...

Το flnews.gr παρουσιάζει τις δηλώσεις Μπέου:

«Πριν καλείτε τον κύριο Πάτση καλό θα είναι να πηγαίνει να κάνει εξέταση ούρων και να σας τη φέρνει για να γνωρίζετε το ποιόν του κάθε ανθρώπου. Έχω γνώση αυτών που λέω και είμαι υπεύθυνος των πράξεών μου»

«Είπε ότι τον πίεσα να χάσει η ομάδα του. Η Νίκη Βόλου με τον Ολυμπιακό Βόλου αγωνίστηκαν εκείνη την περίοδο έξι φορές. Τις πέντε ήρθαν ισόπαλοι και τη μία κέρδισε η Νίκη Βόλου. Πριν καλείτε τον κύριο Πάτση καλό θα είναι να πηγαίνει να κάνει εξέταση ούρων και να σας τη φέρνει για να γνωρίζετε το ποιόν του κάθε ανθρώπου. Έχω γνώση αυτών που λέω και είμαι υπεύθυνος των πράξεών μου

Τον έντιμο κύριο Πάτση ακόμη τον ψάχνουν στα Ψαχνά. Πήγε έφαγε ψάρια και άφησε τον μισό λογαριασμό απλήρωτο. Ακόμα τον κυνηγάνε. Ας πάει να τακτοποιήσει τον λογαριασμό. Ένοχος ένοχον ου ποιεί. Είναι όμως τόσο λίγος ως νομικός. Η πραγματική του δουλειά είναι ότι έχει εισπρακτική εταιρεία.

«Τον έντιμο κύριο Πάτση ακόμη τον ψάχνουν στα Ψαχνά. Πήγε έφαγε ψάρια και άφησε τον μισό λογαριασμό απλήρωτο. Ακόμα τον κυνηγάνε. Ουδέποτε του πρότεινα τέτοιο πράγμα. Τον προκαλώ να πάει να καταθέσει τι ξέρει, διαφορετικά θα είναι άνανδρος»

Η Νίκη έπαιξε επτά ματς στο πρωτάθλημα, πήραν τα λεφτά και ακόμα χρωστάνε. Δεν πλήρωσαν ΙΚΑ, Εφορία. Πώς πήρε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Κανείς δεν μιλάει. Τα λεφτά από τις χορηγίες πού πήγαν; Ας γίνει ένας έλεγχος. Ουδέποτε του πρότεινα τέτοιο πράγμα. Είχε τη δυνατότητα να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Τον προκαλώ να πάει να καταθέσει τι ξέρει, διαφορετικά θα είναι άνανδρος. Μακάρι να συγχωνευόμασταν και να έκανε ο Βόλος μία πανίσχυρη ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2015 01:38

1 comment

  • stavros
    stavros Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 19:38 Comment Link

    ne na kanoune sixonefsi ke na exis afton ton listarxo proedro .den ksero ti ixane foumari tin imera pou psifisan afton ton katadikasmeno gia dimarxo/na ton xereste ..ke is anotera

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep