Ένας ανύπαρκτος... OTE TV

  • Written by Κώστας Πάλλης
  • Published in Θέματα
  • 1 comment
Ο ΟΤΕ ΤV δεν δείχνει να μπορεί να εκμεταλλευθεί το πρωτάθλημα της Football League που έχει στα χέρια του... αφού οι συντελεστές του δεν χρησιμοποιούν ούτε το υλικό από τις κάμερες. Ο ΟΤΕ ΤV δεν δείχνει να μπορεί να εκμεταλλευθεί το πρωτάθλημα της Football League που έχει στα χέρια του... αφού οι συντελεστές του δεν χρησιμοποιούν ούτε το υλικό από τις κάμερες.

Χαμηλού επιπέδου παραγωγές και κωμική αντιμετώπιση σε ένα προϊόν για το οποίο έχει δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ.

Οι αδιάβαστοι ρεπόρτερ του καναλιού πολλές φορές προσφέρουν γέλιο σε όσους γνωρίζουν έστω και τα βασικά της κατηγορίας και είναι τουλάχιστον τραγικό να βγαίνουν στο πάνελ της εκπομπής, ή στις μεταδόσεις με διάθεση να χλευάσουν το πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η τρίτη σεζόν που ο OTE TV έχει «κλειδώσει» τα δικαιώματα της Football League και όπως είπε ο παρουσιαστής του «Ωρα Ελλάδας» στην πρώτη φετινή εκπομπή με τα στιγμιότυπα του πρωταθλήματος.... «ας μην είναι και η φαρμακερή». Στις δύο πρώτες σεζόν της συμφωνίας θα μπορούσε κανείς να τους προσδώσει την δικαιολογία της απειρίας, ή των αλλαγών στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Αυτή τη χρονιά, όμως, πάλι ξεκίνησαν με το αριστερό και χωρίς καμία διάθεση να προστατέψουν τους εαυτούς τους και το προϊόν για το οποίο έχουν δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια με περίσσια ευκολία.

Η ευθύνη, πάντως, ανήκει εξολοκλήρου στα υψηλά κλιμάκια του αθλητικού τμήματος του καναλιού που έχουν επιλέξει αυτή την τακτική και όχι στους συντάκτες που κάνουν τη συρραφή από όλους τους αγώνες με την απαραίτητη πίεση. 

 Οι αδιάβαστοι ρεπόρτερ του καναλιού πολλές φορές προσφέρουν γέλιο σε όσους γνωρίζουν έστω και τα βασικά της κατηγορίας και είναι τουλάχιστον τραγικό να βγαίνουν στο πάνελ της εκπομπής, ή στις μεταδόσεις με διάθεση να χλευάσουν το πρωτάθλημα. Χρειάστηκε η επέμβαση της διοργανώτριας για να σταματήσει να αναφέρει ένας από τους «βασικούς συντελεστές» πως «δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσες ομάδες θα πάρουν εισιτήριο για τη Super League και πόσες θα υποβιβαστούν στην Γ' Εθνική», κάτι που αναφέρει ξεκάθαρα η προκήρυξη του πρωταθλήματος και μπορεί να το δει κανείς ακόμη και στα διεθνή σάιτ που έχουν βαθμολογία της Football League.

Χρειάστηκε η επέμβαση της διοργανώτριας για να σταματήσει να αναφέρει ένας από τους «βασικούς συντελεστές» πως «δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσες ομάδες θα πάρουν εισιτήριο για την Super League και πόσες θα υποβιβαστούν στην Γ' Εθνική», κάτι που αναφέρει ξεκάθαρα η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αυτή τη Δευτέρα, πάντως, οι άνθρωποι της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας» ξεπέρασαν για ακόμη μια φορά τον εαυτό τους και έδειξαν πως η εμμονή του OTE TV να μην έχει δημοσιογράφους σε όλα τα γήπεδα της Football League βγαίνει σε... αβίαστα λάθη.

Μένουν μακριά από τα δρώμενα της κατηγορίας, ξέρουν τους ποδοσφαιριστές μόνο από περιγραφές και, φυσικά, δεν πιστεύουν τα μάτια τους, αλλά όσα γράφουν τα καλά ενημερωμένα σάιτ όπως το FL News. Στα γήπεδα της χώρας ο καμεραμάν πηγαίνει μόνος και καλύπτει το παιχνίδι, γράφει τα στοιχεία στην κασέτα και εκείνη με έναν μαγικό τρόπο φτάνει στα κεντρικά του OTE TV και φυσικά δεν έχει τις αναλυτικές λεπτομέρειες της αναμέτρησης. Ακόμη ένα χαρακτηριστικό δείγμα της αντιμετώπισης που έχουν προς το πρωτάθλημα ήταν στο ματς της Κυριακής στο Ηράκλειο ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Λαμία.

Αυτή την Δευτέρα, πάντως, οι άνθρωποι της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας» ξεπέρασαν για ακόμη μια φορά τον εαυτό τους και έδειξαν πως η εμμονή του OTE TV να μην έχει δημοσιογράφους σε όλα τα γήπεδα της Football League βγαίνει σε... αβίαστα λάθη.

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έπεσαν στην παγίδα της απόστασης που έχει το Παγκρήτιο, δεν είδαν καλά τον σκόρερ της φιλοξενούμενης (άρα άγνωστης ομάδας) και το γκολ χρεώθηκε ο Πέτρος Κοντέων. Μαζί με όλους και το FL News έγραψε αρχικά ως σκόρερ τον 31 ετών αμυντικό της Λαμίας, αλλά λίγη ώρα μετά ανακαλύφθηκε το λάθος και έγινε η απαραίτητη διόρθωση.

Στον OTE TV, όμως, τους πήρε η μπάλα και τα διάβασαν από τις εφημερίδες και τα σάιτ, αφού μάλλον δεν πιστεύουν την τηλεοπτική εικόνα που διαθέτουν και πληρώνουν αδρά για αυτή τόσο για δικαιώματα, όσο και για την κάλυψη. Παρότι περιέγραφαν την φάση που έβλεπαν... μάλλον διάβαζαν τα χαρτιά και έτσι ο Κώστας Νεόφυτος δεν άκουσε ποτέ το όνομά του στην περιγραφή του γκολ που σημείωσε.

Για ακόμη μια φορά ο OTE TV δίνει δείγματα για τον τρόπο που δουλεύει και φυσικά οι νέοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι δεν έχουν σε τίποτε να ζηλέψουν τις παλιές καλές περιγραφές που μας πρόσφεραν γέλιο και τις έχουν κοροϊδέψει πολλές φορές και οι ίδιοι... 

Η ευθύνη, πάντως, ανήκει εξ ολοκλήρου στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού που έχουν επιλέξει αυτή την τακτική και όχι στους συντάκτες που κάνουν την συρραφή από όλους τους αγώνες με την απαραίτητη πίεση. Για ακόμη μια φορά ο OTE TV δίνει δείγματα για τον τρόπο που δουλεύει και φυσικά οι νέοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι δεν έχουν σε τίποτε να ζηλέψουν τις παλιές καλές περιγραφές που μας πρόσφεραν γέλιο και τις έχουν κοροϊδέψει πολλές φορές και οι ίδιοι... 

Απλά, τώρα ήρθε η σειρά τους.  

Last modified onΤρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 23:23

1 comment

  • Iakovos
    Iakovos Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 20:51 Comment Link

    Τραγικό απλά. Φαίνεται πως αυτό ήταν ακόμα μια προσθήκη για να δικαιολογηθουν οι αυξήσεις στις τιμές του OTETV.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep