Δήλωση συμμετοχής από Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League την ερχόμενη σεζόν. Ο Εργοτέλης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League την ερχόμενη σεζόν.

Στην Football League θα αγωνιστεί τελικά η ομάδα της Κρήτης και αυτό μένει να επιβεβαιωθεί στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 31 Ιουλίου.

Οι εβδομάδες της αναμονής για την τελική κατάταξη της Super League τελείωσαν μόλις χθες με την παραμονή της Κέρκυρας στην πρώτη κατηγορία και τον Λεβαδειακό με τον Εργοτέλη να παίρνουν οριστικά τον δρόμο του υποβιβασμού. Πλέον ήταν στα χέρια της διοίκησης της ομάδας αν θα διαλέξει την Γ' Εθνική για να εκκαθαρίσει την ΠΑΕ απο το χρέος των 5 εκατ. Ευρώ που υπάρχει, ή θα διαλέξει τον δρόμο της άμεσης επιστροφής.

Κυριότερος λόγος για την σκέψη της Ερασιτεχνικής κατηγορίας ήταν το ότι αυτή είναι η τελευταία σεζόν που μπορεί να κερδίσει την άνοδο άμεσα και να μην μπει στην διαδικασία της υποχρεωτικής παραμονής για τρία χρόνια σε Ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Αυτές οι υποθέσεις, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και ο Δημήτρης Παπουτσάκης φαίνεται πως πήρε την απόφαση να δηλώσει την ομάδα στην Football League, όπως ξεκαθάρισε σε ανθρώπους του Ερασιτέχνη που επικοινώνησε. Αυτό που απομένει τώρα είναι να επικυρωθεί από την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ την Παρασκευή 31 Ιουλίου η πρόσθεση των μετόχων και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την οργάνωση της ομάδας που θα συμμετάσχει.  

Last modified onΤρίτη, 18 Αύγουστος 2015 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep