Τεννές: «Πάμε για μπαράζ»

Ο Άρης ετοιμάζεται για αγώνες μπαράζ, για άνοδο στη Football League, σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο Μπάμπης Τεννές τοποθετήθηκε επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα του Άρη για το ενδεχόμενο των μπαράζ, τον ρόλο του στην ομάδα, ενώ έστειλε μήνυμα ανόδου στη Super League. Ο Μάουρο Πόι δεν συμπεριλήφθηκε στους 21 για τα μπαράζ ανόδου στην Football League. «Η ομάδα ξεκινάει και προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο αγώνων μπαράζ. Η δική μου συμμετοχή σε αυτή την διαδικασία είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πως θα λειτουργήσει και θα πετύχει τον στόχο της η ομάδα. Παράλληλα εργαζόμαστε για να παρουσιάζουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που μοναδικό στόχο θα έχει αδιαπραγμάτευτα την άνοδο στην Super League» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, μάλιστα, κάλεσε 21 ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις για την προσεχή Τρίτη ενόψει της «διεξαγωγής των μπαράζ για την άνοδο στην Football League». Σε αυτούς δεν συμπεριλήφθηκε εκτός από τους Φερνάντες, Γκίνο, Νάκα, Χιντασέλι και Σανιά και το όνομα του Μάουρο Πόι. Η σχετική ανακοίνωση: «Εν όψει της πιθανότητας διεξαγωγής αγώνων μπαράζ για την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Football League, κλήθηκαν την επόμενη Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 και ώρα 18.00, οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές.

1. Φυσέκης Ιωάννης
2. Μπαϊμάκης Πέτρος
3. Μάντζαρης Ιωάννης
4. Ιακωβίδης Χρυσόστομος
5. Σαμαράς Δημήτριος
6. Γκόλιας Νικόλαος
7. Γεωργιάδης Νικόλαος
8. Λιόνης Μιλτιάδης
9. Λιόλιος Νικόλαος
10.Μαζουλουξής Κυριάκος
11.Καλογέρης Αλέξανδρος
12.Λεμονής Καλούδης
13.Σουνάς Δημήτριος
14.Σταυρόπουλος Ηλίας
15.Παπαδόπουλος Μάριος (αν και είναι δανεικός από την Βέροια)
16.Ντούγκα Γιάννης
17.N Lundulu Gael
18.Καπνίδης Αντώνιος
19.Κωνσταντινίδης Βασίλειος
20.Μπαξεβάνος Νικόλαος
21.Ιωαννίδης Γεώργιος

Δεν κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αποχωρήσει όπως και αυτοί που έχουν επιστρέψει στις ομάδες από τις οποίες αγωνίστηκαν φέτος ως δανεικοί».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιούλιος 2015 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep