Τo… e-mail μας ενώνει!

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα μεταξύ Κούγια και Πλεξίδα έχουν παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην διαφαινόμενη συμφωνία τους για την ΠΑΕ ΑΕΛ

Ζώντας στην εποχή της τεχνολογίας, το εμπόριο είναι ένας τομέας που έχει σχεδόν εξ ολοκλήρου αφομοιώσει τις νέες εφαρμογές και τις διευκολύνσεις που παρέχονται. Σε εταιρικό επίπεδο κάθε αγοραπωλησία σχεδόν περιλαμβάνει επαφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάτι που αντιλήφθηκαν για τα καλά οι φίλοι της ΑΕΛ που αγωνιούν για την τύχη της ομάδας τους.

Ο εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας, Βαγγέλης Πλεξίδας, επικοινωνεί ως επί το πλείστον με τον ενδιαφερόμενο αγοραστή Αλέξη Κούγια με e-mail τα οποία δημοσιεύονται προκειμένου να έχει ο κόσμος άποψη περί τίνος πρόκειται σχετικά με την αγαπημένη του ομάδα. Η ηλεκτρονική επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται να ξεκίνησε στις 23 Ιουνίου κι έκτοτε, ως και τις 2 Ιουλίου που όπως αναφέρεται εστάλη το πιο πρόσφατο μήνυμα, οι Πλεξίδας και Κούγιας διαπραγματεύονται και μέσω e-mail.

Το flnews.gr υπενθυμίζει τι έχει ειπωθεί (με ηλεκτρονική μορφή) αναφορικά με την αγοραπωλησία της «βυσσινί» ΠΑΕ:

Στις 23 Ιουνίου ο Αλέξης Κούγιας δημοσιοποίησε το προσύμφωνο αγοραπωλησίας όπου για πρώτη φορά γίνεται δημόσια λόγος για χρήματα ανάμεσα στους δυο άντρες.

Στις 30 Ιουνίου δημοσιοποιείται νέο μήνυμα, αυτή τη φορά από τον Κούγια, που κάνει λόγο για εξαφάνιση του Πλεξίδα και «ναυάγιο»!

Ωστόσο, την ίδια ημέρα τα δεδομένα αλλάζουν ξανά, καθώς ο Πλεξίδας δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις και αναζητείται ημερομηνία συνάντησης, ρίχνοντάς του ευθύνες για την αναβολή.

Μια ημέρα μετά, την 1η Ιουλίου ο Κούγιας με νέο e-mail ζητά από τον Πλεξίδα να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατό πιο σύντομα η συνάντησή τους για να «κλείσει» η συμφωνία.

Στις 2 Ιουλίου φαίνεται πως το κλίμα μεταξύ των δυο ανδρών έχει βελτιωθεί ξανά και ο Αλέξης Κούγιας προτείνει τριήμερη συνάντηση και ολοκλήρωση του απαραίτητου ελέγχου ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία.

Τέλος, το πιο πρόσφατο επεισόδιο του εν λόγω «σίριαλ» παίζεται την ίδια ημέρα με πρόσκληση του γνωστού ποινικολόγου στον Πλεξίδα για τη Μύκονο!

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η συνάντηση των δυο ανδρών το πιθανότερο είναι πως θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα (6/7).

Last modified onΚυριακή, 05 Ιούλιος 2015 12:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep