«Δεν γνωρίζω τον Πλεξίδα»

Απάντηση του Χάρη Κουτσούρη στον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας την Τρίτη (27/05) ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά των Τρικάλων και αρνήθηκε, λέγοντας ότι θα βοηθήσει τον Χάρη Κουτσούρη να αποκτήσει τις μετοχές. Η απάντηση του δεύτερου ήταν άμεση και με δήλωσή του υποστήριξε ότι δεν έχει συναντηθεί, ούτε γνωρίζει τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του υποψήφιου μεγαλομετόχου του ΑΟΤ:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο παράγοντας της ΑΕ Λάρισας Βαγγέλης Πλεξίδας σε συνέντευξη του χρησιμοποίησε τον ΑΟ Τρίκαλα και το θέμα της ίδρυσης της ΠΑΕ χρησιμοποιώντας το όνομα μου. Μάλιστα τόνισε ότι με στηρίζει για να πάρω την πλειοψηφία των μετοχών. Αυτό που δηλώνω είναι ότι δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Πλεξίδα, δεν γνωριζόμαστε, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ και δεν είναι στις προθέσεις μου να ζητήσω καμία στήριξη από αυτόν.

Εκείνο που λέω προς τους χιλιάδες φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα είναι ότι στην γενική συνέλευση με καθαρές κουβέντες και όλα υπό τον έλεγχο των φιλάθλων της ομάδας – που είναι η μεγάλη δύναμη μας – θα υπάρξουν οι προτάσεις και τα οικονομικά δεδομένα για να δείξουν τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα. Αυτή είναι η μοναδική μου δέσμευση, ώστε με βήματα σταθερά και με διαφάνεια να πετύχουμε όσα αξίζει στην ιστορία της ομάδας και στον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep