PLAY OFF Η ΑΕΚ επέστρεψε επίσημα

 Η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Super League και έβαλε τέλος σε μια παρένθεση «εκκαθάρισης» στις μικρότερες κατηγορίες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ           ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 

Η νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ έδωσε στην ΑΕΚ και την μαθηματική εξασφάλιση της επιστροφής της στην Super League και μάλιστα ως πρωταθλήτρια, αφού δύσκολα ο «Γηραιός» θα καταφέρει να την ξεπεράσει στη συνέχεια. Η περιπέτεια της βόλτας στις μικρότερες κατηγορίες - που έγινε κυρίως για οικονομικούς λόγους - παίρνει τέλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

ΑΕΚ   ΗΡΑΚΛΗΣ   1-0
 ΑΕΛ  ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  1-0
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  0-1

Από εκεί και πέρα στην 6η αγωνιστική των Play off της Football League συνεχίζεται η τυπική μάχη της διεκδίκησης της 3ης θέσης που επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα μπορεί ξαφνικά μέσα στο καλοκαίρι να φέρει ξαφνικά άνοδο στην Super League.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στον Βόλο σε ένα «κρύο ματς», χωρίς ρυθμό και κίνητρο από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που στο τέλος λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια για φαινομενικά ασήμαντους λόγους.

Στην Λάρισα, η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής σε άδειες εξέδρες, αφού οι οπαδοί της ομάδας δεν είχαν την διάθεση να ακολουθήσουν για ακόμη μια φορά με σαφές μήνυμα προς την διοίκηση της ομάδας.

Last modified onΔευτέρα, 25 Μάιος 2015 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep