«Ο βασιλιάς της... αηδίας»

Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της Λαμίας μετά την ήττα του Ηρακλή.

Η διοίκηση της Λαμίας δεν ήταν η μόνη που αντέδρασε στην ήττα (1-0) του Ηρακλή από την ΑΕΛ, αποτέλεσμα που άφησε τους «κυανόλευκους» εκτός συνέχειας play off. Πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας της Φθιώτιδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους.

Ο Βαγγέλης Ντελέκος έγραψε: «Ο βασιλιας των αθληματων καταντησε ο βασιλιας της αηδιας, των σαλιαρηδων κ των απατεωνων!».

Ο Γκιγέρμο Πέρεθ ανέφερε από την πλευρά του στο facebook: «Τι θέατρο! Είδα το πέναλτι πάνω από 30 φορές. Εάν ένα χαμένο πέναλτι στο 105ο λεπτό σου έδινε την ευκαιρία να παίξεις στα πλέι-οφ, οι παίκτες θα πανηγύριζαν, ή θα κάθονταν σαν να μην συνέβη τίποτα; Δείτε τις αντιδράσεις τους! Το δίκαιο και η ισονομία πέθαναν πριν πολύ καιρό στην Ελλάδα». Μάλιστα, απαντώντας σε σχόλια υποστήριξε: «Θα είναι δύσκολο να με βλέπετε στην Ελλάδα και του χρόνου. Κουράστηκα, τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Εδώ έχουμε να παίξουμε με πολλά πράγματα. Τις καριέρες, τα άτομα, τα όνειρα, τις οικογένειες, τις ομάδες, τους οπαδούς. Δεν υπάρχει συγγνώμη».

Last modified onΚυριακή, 05 Απρίλιος 2015 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep