Διαιτητικό η Ζάκυνθος

Την Παρασκευή (29/10) εκδικάζεται η αίτησή της για ακύρωση της προκήρυξης και κάθε προγενέστερης και μεταγενέστερης σχετικής πράξης της Super League 2.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε η Ζάκυνθος για να μπλοκάρει την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Η ομάδα του Ιονίου, η οποία παραιτήθηκε από το δικόγραφο της αίτησης για χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής (έχει στα χέρια της απόφαση του Διοικητικού Εφετείου), έστειλε εξώδικα σε SL2 και ΕΠΟ και ζητά την εγγραφή της στην κατηγορία.

Οι Κυανοκίτρινοι είχαν καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα αίτηση στην ΕΙΜ για να ανοίξει το σύστημα μεταγραφών, αλλά αυτή απορρίφθηκε. Το σκεπτικό της, σύμφωνα με την ΠΑΕ, δεν δόθηκε εγγράφως, γι' αυτό η Ζάκυνθος προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας την ακύρωση της προκήρυξης.

Η προσφυγή της Ζακύνθου θα συζητηθεί την Παρασκευή (29/10, 16.00) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Απόφαση θα πρέπει να εκδοθεί αυθημερόν, γιατί το Σαββατοκύριακο (30,31/10) έχει προγραμματιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

«Αίτηση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΠΑΕ» κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 & Β΄ Εθνικής Κατηγορίας για την ακύρωση της προκήρυξης του πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και κάθε προγενέστερης και μεταγενέστερης σχετικής πράξης».

Last modified onΤετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 15:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep