«Δουλειά... όλων το γκολ»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος σημείωσε δύο γκολ στη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Αχαρναϊκού και έφτασε τα τέσσερα γκολ σε τρία ματς. Ο Αντώνης Πετρόπουλος σημείωσε δύο γκολ στη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Αχαρναϊκού και έφτασε τα τέσσερα γκολ σε τρία ματς.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος τόνισε πως δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αφού ο Απόλλων Σμύρνης δείχνει πως έχει πλουραλισμό στην επίθεση.

Το γκολ είναι η «δουλειά» όλων των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης σύμφωνα με τον Αντώνη Πετρόπουλο που έχει τέσσερα γκολ στα τελευταία τρία ματς.

«Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ ώστε να έχει αξία η νίκη μέσα στον Κισσαμικό. Σκοράραμε στην αρχή και μετά είχαμε κάποιες στιγμές αδράνειας στο παιχνίδι μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι τώρα που αρχίζουν τα ντέρμπι των πρωτοπόρων».


Θα ήταν ιδανικό να συνδυάσεις την άνοδο με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ;
«Αυτό που μετράει είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Super League. Έχω βρεθεί και παλαιότερα σε αυτά τα αποδυτήρια και τότε έκανα μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας μου. Υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα και βλέπουμε πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας που βρίσκουν δίχτυα. Μεγαλύτερη σημασία έχει να έρχεται το γκολ».


Πιστεύεις πως ανέβηκε η ψυχολογία και η απόδοση σου στο καταλληλότερο σημείο του πρωταθλήματος;
«Ερχόμουν από ένα δύσκολο πρωτάθλημα για εμένα που δεν είχα πολλά παιχνίδια στα πόδια μου. Το γνώριζα και εγώ και η ομάδα πως θα χρειαζόταν χρόνος μέχρι να βρω τα πατήματα μου. Νομίζω πως ήταν πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που άρχισα να αισθάνομαι έτοιμος. Πήρα τα ματς στα πόδια μου και ήρθαν και τα γκολ στα τελευταία ματς και νιώθω και εγώ, όπως και τα άλλα παιδιά πως ο καθένας από την πλευρά του μπορεί να δώσει στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους τους».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep