Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

«Οι έξυπνες αλλαγές της ανατροπής»

Ο Τάι μίλησε στο FL News για τη νίκη του Αγροτικού Αστέρα στο Κύπελλο επί της Καλλονής

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα έκανε ο Ταϊανάν Ιμπέρε, συμβάλλοντας στη νίκη επί της Καλλονής. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι και βοήθησε στην επιθετική ανάπτυξη των «σταχυοφόρων», πετυχαίνοντας και το γκολ της νίκης.

Μιλώντας στο FL News, ο Τάι ανέλυσε τις αλλαγές που έκανε ο Νίκος Νεντίδης στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσει ο Αγροτικός Αστέρας στην ανατροπή, ενώ δεν θέλησε να ονοματίσει τους φετινούς στόχους της ομάδας. Όσο για τον ίδιο, ο 29χρονος άσος θέλει απλά να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο και να βοηθάει με την απόδοσή του.

Πως έζησες το χθεσινό παιχνίδι με την Καλλονή;

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και χάρηκα πολύ που βοήθησα την ομάδα μου. Στο ημίχρονο χάναμε 1-0, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και πήραμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβαλα στην ανατροπή και τη νίκη. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο. Δεν ήταν όμως μόνο η δική μου αλλαγή που άλλαξε τα πράγματα. Ηταν η αλλαγή σχηματισμού, καθώς από 4-4-2, αλλάξαμε σε 3-6-1 και αυτό έφερε αποτελέσματα. Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Η νίκη επί της Καλλονής είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια».

Το παιχνίδι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο για τον Αγροτικό Αστέρα, παρόλο που έχουμε φτάσει στα τέλη Οκτωβρίου. Πως έζησες την αναμονή;

«Όλη η ομάδα είχε άγχος για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Συμπληρώσαμε σχεδόν τρεις μήνες προπονήσεων. Είναι ψυχοφθόρο να προπονείσαι κάθε εβδομάδα και να δίνεις φιλικά παιχνίδια, αλλά να μην ξέρεις πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τα φιλικά είναι τελείως διαφορετικά από τα επίσημα ματς. Και στο πρώτο ημίχρονο με την Καλλονή φάνηκε πως έχουμε επηρεαστεί, καθώς δεν είχαμε τη δύναμη και την ψυχολογία, γι’ αυτό δεν αποδώσαμε καλά. Όμως στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να αντιδράσουμε και αλλάξαμε κάποια πράγματα, φτάνοντας στην ανατροπή.

Αλλά και ο προπονητής κινήθηκε έξυπνα, καθώς αντιλήφθηκε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει ως προς τη νοοτροπία της ομάδας. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως πρέπει να πιέσουμε πιο ψηλά και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Την Τρίτη (1/11, 15:00) ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον Αγροτικό Αστέρα, καθώς υποδέχεται τα Τρίκαλα. Πως αντιμετωπίζεις αυτό το παιχνίδι;

«Σήμερα έχουμε ρεπό και από αύριο θα μας απασχολήσει ο αγώνας με τα Τρίκαλα. Ξέρουμε πως είναι μια καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάρουμε τη νίκη. Ο τρόπος που πήραμε τη νίκη απέναντι στην Καλλονή, έδειξε πως έχουμε δυνατότητες και ανέβασε την ψυχολογία μας».

Φέτος ο Αγροτικός Αστέρας έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Έχουμε δείξει καλά στοιχεία στην προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια. Όμως είναι διαφορετικά τα επίσημα. Δουλεύουμε πολύ καλά και υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα, που είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια. Κοιτάζουμε παιχνίδι το παιχνίδι θα δούμε που θα φτάσουμε».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Εγώ θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθάω την ομάδα του, σκοράροντας ή δίνοντας ασίστ. Θέλω να είμαι χαρούμενος και πάλι και να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο, όπως πριν από δύο χρόνια όταν έπαιζα στον Ηρακλή. Ξεκίνησα καλά και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσω έτσι».

Πως είναο η ζωή σου στην Ελλάδα;

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισα να επιστρέψω. Είμαστε ευτυχισμένοι εδώ η οικογένειά μου κι εγώ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep