Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

«Ευκαιρία για την Σπάρτη το Κύπελλο»

Ο Κώστας Ηλιόπουλος μιλά στο flnews για τη σημασία της πρόκρισης της Σπάρτης στους «32» του Κυπέλλου

Ιστορικής σημασίας είναι η πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για την Σπάρτη. Ο Κώστας Ηλιόπουλος, που σκόραρε στο δεύτερο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στη Λιβαδειά, μίλησε στο flnews για τα δυο επίσημα ματς των Λακώνων στο θεσμό, τη σημασία της παρουσίας τους στους ομίλους και την ευκαιρία των παικών να δείξουν την αξία τους. Για την Σπάρτη της νέας χρονιάς, ο 27χρονος επιθετικός επισήμανε πως είναι μια καλή ομάδα που θα προσπαθεί να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, για να ευχαριστεί τους φιλάθλους της.

Πως αξιολογείς τα δύο παιχνίδια της Σπάρτης στο Κύπελλο;

«Θέλαμε από την αρχή να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και το δείξαμε και στα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη 4-0, αλλά δεν ήρθε εύκολα. Στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε δυσκολίες απέναντι στην άμυνα του Παναιγιαλείου, αλλά το πρώτο γκολ μας ηρέμησε και στο δεύτερο μέρος κλειδώσαμε την πρόκριση. Το Σάββατο (17/9) δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θέλαμε. Η ζέστη μας επηρέασε στη Λιβαδειά και ο Παναιγιάλειος εμφανίστηκε βελτιωμένος. Καταφέραμε όμως να πετύχουμε ένα γκολ και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και το 1-1 μας έσωσε το εισιτήριο για τους 32 του Κυπέλλου».

Τι σημαίνει για σας η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού;

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που θα συνεχίσουμε στο Κύπελλο και στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσουμε ομάδες Super League. Αυτό θέλαμε κι αυτό περιμένει όλη η πόλη. Ελπίζουμε σε μια καλή κλήρωση, με δυνατές ομάδες από την πρώτη κατηγορία. Το Κύπελλο μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούμε απέναντι με μεγάλες ομάδες, όπου θα έχουμε κίνητρο να δείξουμε τι αξίζουμε. Και οι φίλαθλοι θα δουν ομάδες από τη Super League από κοντά και την Σπάρτη να στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντί τους».

333333333333333333333

Ποια ήταν η πρώτη σου εικόνα από τη Football League, μετά από τα δύο ματς με τον Παναιγιάλειο;

«Αν και ο αντίπαλος ήταν πιο ανέτοιμος σε σχέση με εμάς, τα δύο ματς αυτά δίνουν το στίγμα για τη νέα σεζόν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά ξέρουμε ότι στα περισσότερα παιχνίδια θα αντιμετωπίσουμε κλειστές άμυνες και ομάδες που θα παίζουν σκληρά, ψάχνοντας το αποτέλεσμα».

Πως θα είναι η Σπάρτη της νέας χρονιάς;

«Στην ομάδα είναι σημαντικό ότι έμειναν αρκετά παιδιά από πέρυσι και υπήρχε ένας κορμός. Οι προσθήκες που έγιναν ήταν ουσίας, καθώς ήρθαν παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία και έχουν παραστάσεις από υψηλό επίπεδο. Στη Football League είναι σημαντικό να έχεις παίκτες με εμπειρία από την κατηγορία, και η Σπάρτη έκανε σωστές επιλογές. Ο Σωτήρης Αντωνίου έμεινε στην ομάδα και γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα. Παρόλο που φέτος αγωνιζόμαστε με νέο σύστημα, μας το πέρασε πολύ ομάδα και δέσαμε σαν ομάδα. Έχουμε ένα καλό και αξιόμαχο σύνολο, ενώ έχουμε γίνει μια οικογένεια».

Ποιοι είναι οι στόχοι της Σπάρτης για τη νέα σεζόν;

«Φέτος η Σπάρτη δεν μιλάει για στόχους. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπου θέλουμε να κερδίζουμε ή τουλάχιστον να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο να βλέπει την προσπάθειά μας. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε τον απολογισμό. Σαφώς και στοχεύουμε σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, προκειμένου να εδραιωθεί η Σπάρτη στην κατηγορία και να αφήσει το στίγμα της».

Last modified onΚυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016 13:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep