«Σκαλοπάτι ο Παναιγιάλειος»

O Γιώργος Κατίδης μιλάει στο flnews για τη μεταγραφή του στον Παναιγιάλειο.

Μία από τις μεταγραφές του Παναιγιάλειου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Football League είναι ο Γιώργος Κατίδης. Ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα του, η οποία δεν είχε την πορεία που περίμενε ο ίδιος και ο κόσμος. Τη σεζόν 2014-2015 έπαιξε σε Βέροια και Λεβαδειακό, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έμεινε εκτός γηπέδων. Μέσα στο καλοκαίρι βρέθηκε στην Ολλανδία και για περίπου ένα μήνα δοκιμάστηκε στη Ρόντα.

Το γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή του αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο flnewsΟ 23χρονος Θεσσαλονικιός έχει αφήσει πίσω όσα τον ταλαιπώρησαν και τον κυρίευσαν ψυχολογικά και υποστηρίζει ότι η νέα του ομάδα είναι σκαλοπάτι για τον ίδιο. Πιο ήρεμος πλέον και έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του ξεκαθαρίζει:

Για εμένα σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία το οικονομικό. Να παίξω μπάλα θέλω. Σημαντικό ρόλο στο να υπογράψω στον Παναιγιάλειο έπαιξε ο κ. Βόκολος με τον οποίο έχω συνεργαστεί επί μια πενταετία στο παρελθόν. Ο Παναιγιάλειος είναι μία ομάδα με οργάνωση, τουλάχιστον αυτό έχω δει. Ο κόσμος είναι ζεστός με αυτό που πάει να δημιουργηθεί και θα επιδιώξω να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Για εμένα είναι ένα σκαλοπάτι που χρειάζομαι καθώς μου λείπουν παιχνίδια".

Ο Κατίδης αποκάλυψε ότι μέσα στο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στη Ρόντα: "Είχα πάει στην Ολλανδία. Ενσωματώθηκα στις προπονήσεις της Ρόντα και έμεινα σχεδόν ένα μήνα. Είχα πάρει μέρος σε όλα τα φιλικά. Είχα συμφωνήσει να μείνω και να υπογράψω, αλλά η αλλαγή προπονητή είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή" (προπονητής ήταν ο Νταρίγιε Κάλεζιτς και τον διαδέχτηκε ο Γιάννης Αναστασίου).

Μπροστά του ο Κατίδης θα βρει τον Άρη, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και στην οποία έμεινε από το 2008 μέχρι το 2012: "Είμαι χαρούμενος για το σύνολο που έχει φτιάξει. Εύχομαι να ακολουθήσει το δρόμο της ΑΕΚ και να εξασφαλίσει την άνοδο. Και η ΑΕΚ και ο Άρης είναι ομάδες που πάντα θέλω να πηγαίνουν μπροστά".

Ο Κατίδης θυμήθηκε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο "Κλ. Βικελίδης" με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε παιχνίδι Άρης - ΑΕΚ: "Σε ένα αγώνα των δύο ομάδων στο Βικελίδης, όταν είχα πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, θυμάμαι που μου πετούσαν καρφιά. Ήξερα ότι η προηγούμενη διοίκηση του Άρη είχε πρόβλημα μαζί μου επειδή δεν ανανέωνα και πήγα στην ΑΕΚ. 

Ο κόσμος του Άρη όμως ξέρει την αλήθεια και χαίρομαι που ακόμα και σήμερα μου δίνουν ώθηση για να συνεχίσω. Όσα συνέβησαν παλιά ανήκουν για εμένα στο παρελθόν. Ύστερα από όσα έγιναν, είναι σημαντικό για εμένα, ως άνθρωπο περισσότερο και μετά ως παίκτη, ότι ο κόσμος ξέρει τι παιδί και τι χαρακτήρας είμαι".

Last modified onΣάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2016 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep