Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

«Συνδυασμός ταλέντου και εμπειρίας»

Για τη συνταγή της ανόδου μίλησε στο flnews o Γιώργος Δεληζήσης

Αισιόδοξος για τον Απόλλωνα Σμύρνης της νέας σεζόν είναι ο Γιώργος Δεληζήσης. Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασία, οι «κυανόλευκοι» βρίσκουν τα πατήματά τους με τον αρχηγό να τονίζει στο flnews πως φέτος υπάρχει η σωστή αναλογία ταλέντου και εμπειρίας στο ρόστερ, που μπορεί να φέρει την άνοδο στη Super League.

Γιώργο, πως βλέπεις την προετοιμασία για τη νέα σεζόν;

«Γίνεται σοβαρή δουλειά φέτος στον Απόλλωνα. Ηρθαν καλοί παίκτες που θα ανεβάσουν την ποιότητα, αλλά είναι και καλοί χαρακτήρες. Γνωρίζουν πως έχουν έρθει σε μια μεγάλη ομάδα και πως στόχος είναι η άνοδος. Επίσης, εξαιρετικά σημαντικό είναι πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές πριν την προετοιμασία. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και μας δίνει την ευκαιρία να δέσουμε σαν ομάδα».

Θεωρείς ότι φέτος μπορεί ο Απόλλων να πάρει το εισιτήριο για τη Super League;

«Φέτος η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Ο Απόλλων πέρυσι είχε πολύ ταλέντο, αλλά έλειπε η εμπειρία. Φέτος υπάρχει και ταλέντο και εμπειρία, που είναι σημαντικός παράγοντας για να πρωταγωνιστήσει μια ομάδα στη Football League. Η μάχη της ανόδου θα είναι δύσκολη, γιατί θεωρώ πως πέντε ομάδες θα παλέψουν. Ο Απόλλων, ο ΟΦΗ, ο Άρης, τα Τρίκαλα και η Λαμία. Για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετρούν πολλά πράγματα και ελπίζουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Εσύ ήσουν και στη χρονιά που ο Απόλλων πήρε την άνοδο…

«Τότε ήταν όλα διαφορετικά. Ξεκινήσαμε σαν αουτσάιντερ, αλλά καταλήξαμε να τερματίσουμε πρώτοι. Κάναμε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο. Τότε η ομάδα είχε πολύ εμπειρία και αυτό έκανε τη διαφορά».

Με το νέο τεχνικό επιτελείο του Δημήτρη Σπανού πως είναι η συνεργασία;

«Με το νέο τιμ τα πάμε πολύ καλά. Δουλεύουμε καθημερινά σε υψηλούς ρυθμούς και η ομάδα χτίζεται σε σωστές βάσεις. Η προετοιμασία μας γίνεται σε πολύ καλό περιβάλλον στα Τρία Πέντε Πηγάδια».

Στο πρώτο φιλικό του ο Απόλλων άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κόντρα στη Βέροια. Ηταν δείγμα τι να περιμένουμε από την ομάδα φέτος;

«Δείξαμε καλά δείγματα στο φιλικό με τη Βέροια. Είχαμε συνοχή και βγήκαν πολλά από αυτά που δουλεύουμε στην προετοιμασία. Το να κερδίσεις μια ομάδα Super League, έστω κι αν είναι ανέτοιμη, είναι σημαντικό. Αλλά ακόμα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας».

Θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο για το θέμα του γηπέδου και το ενδεχόμενο να παίζει ο Απόλλων μακριά από τη Ριζούπολη;

«Αυτό θέμα της διοίκησης και όχι των ποδοσφαιριστών. Η δική μας δουλειά στο γήπεδο, να παίρνουμε αποτελέσματα στο γήπεδο και να παλέψουμε για την άνοδο. Είμαι χρόνια στον Απόλλωνα και αγαπώ την ομάδα και θα ήθελα να λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει, για να πορευτεί συσπειρωμένη στη νέα σεζόν».

Last modified onΤρίτη, 02 Αύγουστος 2016 10:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep