Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

«Και τώρα το πρωτάθλημα»

Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης μίλησε στο flnews για την άνοδο της Κέρκυρας στη Super League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Κέρκυρα ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης, προερχόμενος από 2,5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Καλλιθέα, και αμέσως εγκλιματίστηκε, βοηθώντας τους Φαίακες στον στόχο τους. Ο 24χρονος μεσοπιθετικός πέτυχε 4 κρίσιμα γκολ σε 12 αγώνες και είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της Κέρκυρας τη φετινή σεζόν. Μιλώντας στο flnews, ο Αρναρέλλης τόνισε πως στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν ξέχασε την Καλλιθέα και σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί.

Μια μέρα μετά την επισφράγιση της ανόδου της Κέρκυρας στη Super League, πως είναι το κλίμα;

«Ακόμα πανηγυρίζουμε. Είναι η δικαίωση των προσπαθειών μας, καθώς αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Μετά το ματς με τον Απόλλωνα πανηγυρίσαμε έξαλλα και το κλίμα είναι εορταστικό, αλλά από την Τετάρτη θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις και το πρόγραμμά μας, καθώς η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και στα τελευταία δύο ματς με Κισσαμικό και Αγροτικό Αστέρα θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Τον Ιανουάριο που πήρες μεταγραφή στην Κέρκυρα, δεν ήταν τόσο σίγουρα τα πράγματα για την άνοδο. Πως αντιστρέψατε την κατάσταση;

«Κάναμε έναν φανταστικό δεύτερο γύρο. Χάσαμε μόνο από την Καλλιθέα, σε ένα ματς που κάναμε πολλά λάθη και φέραμε τρεις ισοπαλίες, απέναντι σε δυνατές ομάδες. Υπάρχει και το ματς με τον ΑΟΧ, που το θεωρώ μια κακή παρένθεση, γιατί εμείς θέλαμε να παίξουμε. Ακόμα και να χάναμε καλύτερο θα ήταν από το να έχουμε τη νίκη στα χαρτιά σε ένα ματς που δεν έγινε. Σε κάθε παιχνίδι γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος θέλει να μας κερδίσει, αλλά εμείς παίζαμε με στόχο τη νίκη. Και 20 μέρες πριν το τέλος της σεζόν, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Και στους εναπομείναντες αγώνες, θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος».

Υπήρξε κάποια στιγμή που πιστέψατε πως ίσως δεν θα τα καταφέρετε;

«Πάντα είχαμε πίστη στην άνοδο. Δεν υπήρξε κάποια στιγμή που να θεωρήσουμε ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω. Ηταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μέχρι το ματς του Απόλλωνα στην Ελευσίνα, υπήρχε μεγάλο άγχος. Ωστόσο ξέραμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας».

Εσύ από τον Ιανουάριο κατάφερες να πάρεις θέση βασικού και με τα γκολ σου να βοηθήσεις σημαντικά την Κέρκυρα.

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κέρκυρα, κατάφερα να αγωνιστώ και να μου δόθηκαν οι ευκαιρίες. Ο Αλέκος Βοσνιάδης με πίστεψε και με στήριξε σε κάποια παιχνίδια. Στη συνέχεια ήρθαν τα γκολ, τα οποία είναι όλα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς κι εγώ απλά βρέθηκα στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή για να σκοράρω. Και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την Κέρκυρα να πετύχει τον στόχο της».

Εχεις ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και πλέον θα αγωνίζεσαι στη Super League…

«Μετά το καλοκαίρι έχω δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την Κέρκυρα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στη Super League. Αργησα, αλλά τα κατάφερα. Εχω 110 συμμετοχές στη Football League και γεμάτες σεζόν και θεωρώ πως μπορώ να σταθώ στην πρώτη κατηγορία. Ενόψει της νέας σεζόν θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και στο ρόστερ και θα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος για να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα».

Βλέποντας πιο ψύχραιμα πλέον το πρωτάθλημα, θεωρείς ότι η Κέρκυρα και η ΑΕΛ δίκαια ξεχώρισαν και πήραν την άνοδο;

«Τόσο η Κέρκυρα όσο και η ΑΕΛ βρίσκονται ένα επίπεδο παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά. Πολύ καλές ομάδες ήταν και ο Απόλλων και η Λαμία και τα Τρίκαλα, αλλά και οι Καλλιθέα, Κισσαμικός. Υπήρχαν έδρες που δεν μπορούσες να νικήσεις. Γι’ αυτό θεωρώ πως τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα της Football League θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ειδικά αν δεν υπάρχουν προβλήματα όπως φέτος με τις αποχωρήσεις ομάδων».

Πριν μετακομίσεις στην Κέρκυρα, έπαιζες 2,5 χρόνια στην Καλλιθέα. Πως βλέπεις την κατάσταση που επικρατεί εκεί;

«Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες της Καλλιθέας δείχνει επακριβώς τι συμβαίνει. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ βιώνουν απίστευτες καταστάσεις, αλλά παρόλα αυτά, επειδή είναι καλοί χαρακτήρες, συνεχίζουν και παλεύουν. Μέσα στο γήπεδο κάνουν κατάθεση ψυχής, αφήνοντας έξω τα προβλήματά τους, γιατί θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην καριέρα τους. Αν ήταν άλλοι στη θέση τους, ίσως να τα είχαν παρατήσει. Η διοίκηση προσπαθεί να βρει λύσεις, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Αν η Καλλιθέα δεν είχε οικονομικά προβλήματα, θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο, καθώς έχει καλή ομάδα και πλέον πολύ καλό γήπεδο. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση, γιατί οι παίκτες δεν αξίζουν να ζουν έτσι».

Last modified onΤρίτη, 10 Μάιος 2016 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep