«Η ζωή δεν στα φέρνει όπως θες»

Η δήλωση του Ανδρέα Νικάκη στο flnews.gr για την αποχώρησή του από την Παναχαϊκή.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ανδρέα Νικάκη (δεξιά στη φωτ.) να αποχωρεί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή επιβεβαιώθηκαν. Ο τέως πια γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, με δήλωσή του στο flnews.gr, κατέστησε σαφές πως αποχωρεί, ζητώντας συγγνώμη που δεν τήρησε την υπόσχεσή του να παραμείνει για ολόκληρη τη σεζόν.

Ο 37χρονος, που το διάστημα της παραμονής του οργάνωσε σε πολλά κομμάτια την αχαϊκή ομάδα και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξομάλυνση των σχέσεων με την Ερασιτεχνική, ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ενημερώσω ότι παρότι υποσχέθηκα να παραμείνω την σεζόν 2015/2016 στην Παναχαική, η απόφασή μου να μην συνεχίσω πλέον την συνεργασία μου είναι οριστική. Ηταν η πρώτη μου εργασιακή επαφή με ελληνικό σωματείο και όπως ο κάθε εργαζόμενος στον τομέα του και έπειτα απο τόσα χρόνια καριέρας θαρρώ ότι μου επιτρέπεται να επιλέγω τους εργοδότες μου τουλάχιστον μερικές φορές.

Αντιλαμβάνομαι πλέον την ελληνική νοοτροπία όταν κάποιος αποχωρεί: Συζητήσεις, μικροπρέπειες αιχμές και διάφορα τέτοια ακολουθούν των αποχωρήσαντα. Δεν έχω όμως σκοπό να λάβω μέρος σε αυτήν την διαδικασία, εύχομαι τα καλύτερα στην ζωή τους και στις οικογένειές τους. Μέλημα μου πριν αποχωρήσω ήταν να παραδώσω κάτι, κάτι που θα ανήκει στην Παναχαική και μόνο. Εξ αρχής είχα δηλώσει ότι θα παραμείνω μονάχα μια σεζόν, ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να τηρήσω την υπόσχεση μου αλλά μερικές φορές η ζωή δεν στα φέρνει όπως θες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για τον σεβασμό και την εκτίμηση που μου έδειξαν, την ερασιτεχνική για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τον Δήμο Πατρέων για την βοήθεια που παρείχαν, τους συνδέσμους για την στήριξη και την εκτίμηση, τους φιλάθλους που μου έδειχναν σε κάθε ευκαιρία τον σεβασμό τους, απλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και στο πλευρό της ομάδας σε καθημερινή βάση, καθώς και τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν μαζί μου αυτές τις περίπου 65 ημέρες παραμονής μου στην Πάτρα. Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή και σταδιοδρομία. Η Παναχαική αποτελεί μέρος της καρδιάς μου όπως και να 'χει. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα. Αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλους».

Last modified onΔευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 11:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep