«Προκάλεσα την τύχη μου»

Ο Ανέστης Χατζηλιάδης μίλησε για το τρομερό γκολ του κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστικής της πρεμιέρας του ΑΟΧ με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο ήταν ο Ανέστης Χατζηλιάδης. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο καταπληκτικό γκολ που σημείωσε, με το οποίο η ομάδα του κατέκτησε τη νίκη (1-0).

Αρχικά είπε: «Μπήκα στον αγώνα χωρίς να κάνω ζέσταμα, λόγω του τραυματισμού του συμπαίκτη μου. Όταν καλείσαι να μπεις σε έναν αγώνα, ειδικά όταν πρόκειται για πρεμιέρα, ξέρεις ότι πρέπει να δώσεις τα πάντα. Εννοείται αυτό. Δεν περίμενα ότι θα έβαζα τέτοιο γκολ. Μου δόθηκε η ευκαιρία και ο χώρος να σουτάρω και το έκανα. Αν δεν σουτάρεις δεν μπορείς να προκαλέσεις την τύχη σου. Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσα να φανταστώ. Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ 

Βέβαια έχω ξανασκοράρει έτσι, μία φορά στο Καυτανζόγλειο και μια ακόμα φορά στην Ιταλία, σε ένα τουρνουά, αλλά σε νεαρότερη ηλικία. Όταν μια ομάδα έχει νέους παίκτες, είναι δύσκολο να υπάρχει χημεία. Είχαμε όμως χρόνο να δουλέψουμε. Είμαστε δουλεμένοι, έχουμε πάθος και θέληση. Σε πρεμιέρες πάντα έχεις άγχος. Βγήκαμε νικητές και είμαστε χαρούμενοι».

Για το πώς πήγε στον ΑΟΧ: «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στα Χανιά για να παίξω μπαλα. Μου αρέσει πολύ το μέρος. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Με είχε πάρει τηλέφωνο ο κ. Θωμάς Γράφας. Μου είπε ότι με ήθελε στην ομάδα του και εγώ δέχτηκα κατευθείαν».

Για το πρωτάθλημα: «Έχει πολύ καλές ομάδες, με ιστορία. Το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι. Όλα θα κριθούν στο τέλος. Όλες οι ομάδες είναι πάνω κάτω το ίδιο. Ζητούμενο είναι η διάρκεια. Δεν θα ήθελα να κάνω πρόβλεψη».

Για τον Εργοτέλη και τον κόσμο του ΑΟΧ: «Μου άρεσε ο Εργοτέλης. Είχε καλή κυκλοφορία, αν και εκτιμώ ότι υστερεί σε εμπειρία. Στον ΑΟΧ μου αρέσει ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν το περίμενα ότι θα είχαμε τόσο κόσμο, ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδι. Ο κόσμος είναι για να βοηθάει και όχι για να αγχώνει. Μας αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια και θα δώσουμε τα πάντα».

Media

Last modified onΤετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 15:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep