«Άνοδος με Πανσερραϊκό»

Υψηλοί είναι οι στόχοι του Δημήτρη Πόποβιτς για την πορεία του με τα «λιοντάρια» όπου θα αγωνιστεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ

Να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Πανσερραϊκό στοχεύει ο Δημήτρης Πόποβιτς που δεν διστάζει να κάνει λόγο ακόμη και για άνοδο στη Super League. Μιλώντας στην ΕΡΑ Σερρών ο νεοαποκτηθείς άσος των «λιονταριών» επεσήμανε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Πανσερραϊκό. Είναι η ομάδα της πόλης μου, την παρακολουθώ από παιδί και θα ήθελα να βοηθήσω να φτάσει ψηλά. Από μικρός δεν έχανα αγώνα και μου άρεσε ο Γιώργος Γεωργιάδης με τον οποίον ήμασταν συμπαίκτες και στον ΠΑΟΚ αργότερα. Ο Πανσερραϊκός είναι ιστορική ομάδα και πιστεύω πως όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βρεθεί όσο πιο ψηλά και γιατί όχι στην άνοδο στην Super League. Μακάρι. Έχουν έρθει παίκτες έμπειροι που γνωρίζουν την κατηγορία και έχουν ποιότητα και αυτό βοηθάει. Είμαι πάντα έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί, μου αρέσουν οι προκλήσεις. Αγωνίζομαι κυρίως αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορώ και δεξιά και έχω γενικά παραστάσεις από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί και με τις Εθνικές».

Σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ανέφερε: «Είχα ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. Κάνω προπονήσεις όλες αυτές τις ημέρες. Είμαι έτοιμος να μπω». Όσο για το αν είχε πρόταση από άλλη ομάδα, τόνισε: «Είχε ενδιαφερθεί η Μπνέϊ Γιεχούντα από το Ισραήλ αλλά δε μπορέσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία και έτσι έμεινα στην Ελλάδα». Κλείνοντας μίλησε και για τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού: «Έχω δει το γήπεδο πολλές φορές γεμάτο και αν έχουμε την στήριξη του κόσμου θα πετύχουμε πολλά πράγματα. Έχω να υποσχεθώ πως θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάει η ομάδα ψηλά».

Last modified onΣάββατο, 29 Αύγουστος 2015 00:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep