«Επέστρεψα σπίτι για... άνοδο»

Ο Φελίπε Ντα Κόστα υπέργαψε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό. Ο Φελίπε Ντα Κόστα υπέργαψε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ντα Κόστα έδωσε σύνθημα ανόδου για τον Πανσερραϊκό που σύμφωνα με τον Πορτογάλο θα είναι ανάμεσα στις πέντε, έξι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν.

Ο Ντα Κόστα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Πανσερραϊκό έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Serressport.gr.

Η Football League θα έχει 5-6 ομάδες που θα παλεύουν για την άνοδο. Και ο Πανσερραϊκός θα είναι μία από αυτές!

«Επέστρεψα σπίτι! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα και να κάνουμε μια σπουδαία χρονιά. Ο στόχος είναι μόνο ένας: άνοδος, τίποτα άλλο! Αυτές ήταν από τις πρώτες λέξεις που μου είπε ο πρόεδρος, κ. Χαλκίδης, όταν πρωτομιλήσαμε πριν έρθω στις Σέρρες. Απ’ ότι βλέπω η ομάδα είναι πολύ καλή, με ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Υπάρχει ένα κατάλληλο μείγμα από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές.

Ανυπομονώ να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα και να κάνουμε μια σπουδαία χρονιά. Ο στόχος είναι μόνο ένας: άνοδος, τίποτα άλλο! 

Επειδή μου αρέσει να είμαι πάντα ένας άνθρωπος που να είναι ενημερωμένος για όλα, διαβάζω τι κάνουν οι άλλες ομάδες και τι παίκτες παίρνουν. Απ’ ότι κατάλαβα φέτος η Football League θα έχει 5-6 ομάδες που θα παλεύουν για την άνοδο. Και ο Πανσερραϊκός θα είναι μία από αυτές!

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω παίξει στις Σέρρες με το γήπεδο γεμάτο, όπως ήταν τα πιο παλιά χρόνια. Ελπίζω φέτος να δω πολύ κόσμο στις κερκίδες και να μας βοηθήσουν. Το λέω αυτό γιατί στην Football League είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό να έχεις δυνατή έδρα. «Μετράει» ο κόσμος στο γήπεδο. Όχι να βρίζουν βέβαια, αλλά για να μας στηρίξουν και να ρίξουν πίεση στους αντιπάλους και τους διαιτητές.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω παίξει στις Σέρρες με το γήπεδο γεμάτο, όπως ήταν τα πιο παλιά χρόνια. Ελπίζω φέτος να δω πολύ κόσμο στις κερκίδες και να μας βοηθήσουν.

Επιστρέφω στην πόλη που εγώ και η οικογένειά μου αγαπάμε πολύ και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Και από την στιγμή που με πήρε τηλέφωνο ο κ. Χαλκίδης άφησα σε δεύτερο πλάνο αμέσως τις συζητήσεις που είχα με άλλες ομάδες που με ήθελαν. Ένα άλλο κομμάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο θα είναι τα αποδυτήρια. Να είμαστε ενωμένοι, σαν μια δεύτερη οικογένεια και όλοι να «πεινάνε» για νίκες και για σκληρή δουλειά. Αυτά. Φτάνουν τα λόγια. Πάμε για δουλειά από αύριο. Ξεκινάει αυτήν την χρονιά που πιστεύω πως θα είναι πολύ επιτυχημένη για όλη την πόλη των Σερρών».  

Last modified onΚυριακή, 30 Αύγουστος 2015 00:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep