Πάλι χωρίς Παναιγιάλειο η ΕΡΤ (video)

Δεύτερη Κυριακή χωρίς πλάνα από τον αγώνα του ο Παναιγιάλειος στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ. Δεύτερη Κυριακή χωρίς πλάνα από τον αγώνα του ο Παναιγιάλειος στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ.

Χωρίς φάσεις από την αναμέτρηση Παναιγιάλειος - Αιγινιακός 1-1 λόγω τεχνικού προβλήματος η ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα της Football League. 

Δεν κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να έχουν πλάνα από παιχνίδι του Παναιγιαλείου στην ΕΡΤ παρά το ότι μετά την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 12η αγωνιστική, έγιναν πολλά παράπονα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και απευθείας στην ΕΡΤ.

Τώρα δεν υπήρχε εικόνα από το παιχνίδι Παναιγιάλειος - Αιγινιακός 1-1 και οι φίλοι της ομάδας του Αιγίου αμέσως μετά το τέλος της Αθλητικής Κυριακής άρχισαν τα παράπονα παρότι οι παρουσιαστές της εκπομπής ζήτησαν συγνώμη και δεν πίστευαν και οι ίδιοι πως υπήρχε πάλι πρόβλημα με το ίδιο γήπεδο.

Υποσχέθηκαν, πάντως, πως στην επόμενη αγωνιστική που θα αγωνιστεί η ομάδα στην έδρα της θα έχουν λύσει το πρόβλημα και θα υπάρχουν πλάνα από την αναμέτρηση Παναιγιάλειος - Καλλονή που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Φεβρουαρίου.

Media

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 01:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep