Μάχες οπαδών στο Μενίδι

Επεισόδια γίνονται έξω από το γήπεδο του Αχαρναϊκού ανάμεσα σε οπαδούς του Άρη και της ΑΕΚ. Επεισόδια γίνονται έξω από το γήπεδο του Αχαρναϊκού ανάμεσα σε οπαδούς του Άρη και της ΑΕΚ.

Επεισόδια έγιναν σε μεγάλη απόσταση από το γήπεδο που διεξάγεται η αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον Άρη.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στους δρόμους του Μενιδίου. Η αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον Άρη έφεραν στην Αθήνα αρκετούς οργανωμένους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ήταν προγραμματισμένο να φτάσουν στο γήπεδο με την συνοδεία της Αστυνομίας. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, αφού γύρω από το γήπεδο δημιουργήθηκαν εστίες μάχης ανάμεσα στους οπαδού του Άρη και εκείνους της ΑΕΚ σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν καμμένα αυτοκίνητα, ζημιές σε τζαμαρίες και στον χώρο του Δημαρχείου που είναι κοντά στο γήπεδο. Η Αστυνομία προσπαθεί να σταματήσει τα επεισόδια και να απομακρύνει τους οπαδούς τω δύο ομάδων.

Λίγο μετά το 20ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο 100 άτομα με αρκετούς από αυτούς να έχουν διακριτικά, ή μπουφάν της ΑΕΚ. Κατευθύνθηκαν προς την πλευρά που ήταν η εξέδρα των οπαδών του Άρη, όπου υπήρχαν μόνο μεμονωμένοι οπαδοί της ομάδας, αφού δεν είχαν φτάσει μέχρι τότε οι οργανωμένοι μέσα στο γήπεδο.

 

Last modified onΣάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep