Με Τσιώλη ο Παπαβασιλείου

Ο προπονητής του ΑΟΧ, Σάκης Παπαβασιλείου, συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με Σάκη Τσιώλη.

Ο Πλατανιάς υποδέχεται την Κυριακή (8/1) την ΑΕΛ, η αποστολή της οποίας βρίσκεται από το Σάββατο (7/1) στα Χανιά. Ο προπονητής του ΑΟΧ, Σάκης Παπαβασιλείου, βρέθηκε στην προπόνηση των «βυσσινί» και αφού χαιρέτησε τον προπονητή της ΑΕΛ, Σάκη Τσιώλη, φωτογραφήθηκε μαζί του.

Ο υπεύθυνος Τύπου των βυσσινί, Χρήστος Τσούμαρης, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Στις 28/05/2003 στα Περιβόλια, η ΑΕΛ έδωσε κόντρα στα Χανιά το πιο κρίσιμο ματς της ιστορίας της, αφού έπαιζε κυριολεκτικά για την επιβίωσή της. Εκείνο το 3-3 δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ οι πιστοί οπαδοί της κι ακόμη περισσότερο όσοι λίγοι το ζήσαμε από κοντά και είδαμε μπροστά στα μάτια μας το 0-2 να γίνεται 3-2, ώσπου στο 87' ένα παλικάρι με κρύο αίμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από τα 11 μέτρα κι ισοφάρισε...

Ήταν ο Κατερινιώτης μέσος, Σάκης Παπαβασιλείου, προπονητής πια εδώ κι ένα δεκαήμερο του Α.Ο.Χανίων, ο οποίος έσπευσε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για να καλωσορίσει την αποστολή της ΑΕΛ, να δώσει τις ευχές του και να χαρεί μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Σάκη Τσιώλη. Προσωπικά, καλύτερο οιωνό για το αυριανό ματς δεν θα μπορούσα να φανταστώ».

Last modified onΣάββατο, 07 Ιανουάριος 2017 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep