Όλοι εκεί για τον Λεωνίδα

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι έγινε την Τρίτη στη Ζάκυνθο, για τη στήριξη του Λεωνίδα Κουτσούκη.

Εκατοντάδες Ζακυνθινοί έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο, όπου έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους και την στήριξη τους στον Λεωνίδα Κουτσούκη, τον νεαρό παίκτη της Ζακύνθου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ζακύνθου, αλλά και αρκετών φορέων του νησιού, διεξήχθη το παιχνίδι των επίλεκτων του ΠΣΑΠ με τους επίλεκτους της Ζακύνθου, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Για την ιστορία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-2 για την ομάδα του ΠΣΑΠ (Κωνσταντινίδης, Λυμπερόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης / Ζώντος (2)).

Οι ΕΠΣ Ζακύνθου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα βράβευσε τους εξής:
-Τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, Σταύρο Κοντονή. Τη βράβευση έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Καραγκούνης.

-Τον Γιώργο Καραγκούνη (περισσότερες συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα) για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Χαράλαμπος Ραυτόπουλος.

-Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Ζάκυνθος και νυν προπονητή του ΑΟ Τσιλιβή, Διονύση Μουζάκη για την προσφορά του στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Λευτέρης Νιοτόπουλος.

-Τον προπονητή Στράτο Κουρούμαλο για την προσφορά του στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς.

-Κύπελλο ήθους στην ομάδα του ΑΟ Δόξας Πηγαδακίων. Τα μετάλλια στους παίκτες απένειμε ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Μαρίνος Ζαφείρης και το κύπελλο ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής.

-Τον προπονητή Ανδρέα Γκούσκο για την πολυετή προσφορά του στις Ακαδημίες. Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Μαλιούφας.

-Τους διαιτητές της αναμέτρησης (Κωστάκη, Τρομπούκη, Στραβοπόδη και Βυθούλκα). Τη βράβευση έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου, Τριαντάφυλλος Πανώριος.

-H Διεύθυνση της ΑΕΚ Ζακύνθου, τίμησε τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χαράλαμπο Ζελενίτσα (προπονητής της ομάδας του ΠΣΑΠ), Τη βράβευση έκανε η Πρόεδρος, Αναστασία Κορφιάτη.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΠΣ (Φιορεντίνος, Κουρούμαλος, Ντόβρος, Μουζάκης): Διαμαντής, Μαρίνος, Μπιάζης, Φυτόπουλος, Βυθούλκας Π., Τζιαφέρης Αθ., Βοζαΐτης, Σούρμπης, Μπεσού, Πέττας Ν., Κάρδαρης. Έπαιξαν στο α΄μέρος και οι Βυθούλκας Ι., Τσουκαλάς, Κίτος και Μαρούδας Μ.Ι.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Κυπριώτης, Στασινόπουλος, Καλλιβωκάς, Μπακάμης, Κορφιάτης, Καψάσκης, Αποστόλου, Κωστάκης, Δρόσος, Παναγιωτόπουλος, Μαλαφούρης.

Έπαιξαν και οι: Ζώντος, Ματαράγκας, Βαρυπάτης.

ΟΜΑΔΑ ΠΣΑΠ (Χαράλαμπος Ζελενίτσας): Χαλκιάς, Παχατουρίδης, Γκουλής, Κυργιάκος, Οφρυδόπουλος, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Κωνσταντινίδης.

Έπαιξαν και οι: Πούλιος, Μπενετάτος και Παπαδόπουλος.

ΠΗΓΗ: ioniansports.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep