Από Μπερναμπέου μέχρι Ξάνθη

Οι οπαδοί της Καλλιθέας κάνουν γκάλοπ για το γήπεδο που θα γίνει η επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League. Οι οπαδοί της Καλλιθέας κάνουν γκάλοπ για το γήπεδο που θα γίνει η επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League.

Οι οπαδοί της Καλλιθέας χρησιμοποίησαν σαν τελευταίο όπλο το χιούμορ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με την έδρα της.

Η εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική της Football League είναι το πρώτο εντός έδρας ματς για την Καλλιθέα που δεν έχει ακόμη γήπεδο να αγωνιστεί. Το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας παραμένει κλειστό για περισσότερο από 1,5 χρόνο και οι οπαδοί της έχουν γυρίσει τις περισσότερες έδρες της Αττικής για να δουν τα ματς.

Πλέον το αντιμετωπίζουν με χιούμορ και σήκωσαν ερώτημα σε κλειστή ομάδα οπαδών της στο facebook για το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι περισσότερες από τις απαντήσεις είναι από καυστικές μέχρι άκρως ειρωνικές για το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει στην ομάδα η αδράνεια του Δήμου Καλλιθέας.  

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep