Παρέμεινε ο Φερνάντες

Ο Ντάριο Φερνάντες μπορεί να μην πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έκρινε πως μπορεί να βοηθήσει. Ο Ντάριο Φερνάντες μπορεί να μην πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έκρινε πως μπορεί να βοηθήσει.

Η ποιότητα κέρδισε την αντοχή και ο 37χρονος Αργεντίνος παρότι δεν πέρασε τα εργομετρικά θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ντάριο Φερνάντες ήταν κανονικά στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου παρά το ότι είναι αρκετά πίσω από φυσική κατάσταση. Η ποιότητα του 37χρονου μέσου και το βάθος χρόνου που υπάρχει ώστε να δώσει βοήθειες στα κρίσιμα ματς που χρειάζεται έδωσαν το πράσινο φως για να συνεχίσει στην ομάδα του Βόλου.

Η απόκτηση του βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί και ίσως να κριθεί τελικά με την βελτίωση που θα δείξει στις επόμενες εβδομάδες. Ο τεχνικός της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης, πάντως, ξέρει πως μπορεί να προσφέρει στο παιχνίδι της ομάδας ακόμη και ως αλλαγή για κάποια μισάωρα, ή και μεγαλύτερα διαστήματα όταν ανεβάσει τους ρυθμούς του.  

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιούλιος 2015 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep