Κάλεσμα του Δήμου σε λάθος μέρα!

Ο Δήμος Κορίνθου έχει μπερδέψει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ.

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμος Κορινθίων την Τρίτη (12/05) και μέσω αυτού απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στα εντός έδρας ματς της Παναχαϊκής. Ωστόσο, αν και αρχηγός της αποστολής των Αχαιών, πλέον, ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Πνευματικός αγνοεί το πρόγραμμα και καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή (17/05), οπότε δεν υπάρχει δράση στα μπαράζ ανόδου! Από την άλλη, βέβαια, δεν παραλείπει να αναφέρει την Παναχαϊκή ως ΠΓΕ Κόρινθος..

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: 

«Εν αναμονή των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην super league της Π.Γ.Ε. 2005, ο Δήμος Κορινθίων καλεί τους φιλάθλους και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, να δώσουν το παρόν τις προσεχείς ημέρες στους αγώνες κατάταξης, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο στάδιο Κορίνθου, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 13 Μαΐου του 2005, στις 6.00 μ.μ., μεταξύ των ομάδων της Π.Γ.Ε.-Κόρινθος και του Ολυμπιακού Βόλου. Θα ακολουθήσει την επόμενη Κυριακή, 17 Μαΐου, πάντα στις 6.00 μ.μ., ο αγώνας μεταξύ της Π.Γ.Ε.-Κόρινθος και του Απόλλωνα Σμύρνης (Αθηνών).

Οι αγώνες προβλέπεται να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό φιλάθλων, αφού ακολουθούν τα παιχνίδια με γνωστές και σημαντικές ομάδες όπως η ΑΕΚ και η Λάρισα.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων υπογράμμισε ότι όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να παρευρεθούν στο Δημοτικό στάδιο για να παρακολουθήσουν όμορφο ποδόσφαιρο από ποιοτικές ομάδες, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα και αγκαλιάζοντας τις προσπάθειες της ομάδας Π.Γ.Ε-Κόρινθος, η οποία πιθανόν να αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια ακόμα και στην super league.

Κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Κούγια, αποφασίστηκε ότι τα παιδιά του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, μπορούν να έρθουν και να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ όλα τα παιχνίδια κατάταξης, που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου από μια σπουδαία και ελπιδοφόρα ομάδα αποτελούμενη απο παίκτες μικρής ηλικίας».

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάιος 2015 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep