Υπάρχει ζωή στον Άρη

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τελεταία φορά που είχε επικρατήσει ο Άρης στη Footbal League, δίχως να λογαριάζεται το τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανθρακικό, ήταν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου (1-0 τον ΟΦΗ). Ύστερα από σχεδόν ένα μήνα, για τη 18η αγωνιστική, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε εύκολα 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, χάρη σε δύο γκολ του Παυλίδη και ένα του Ντούνη! Την ομάδα καθοδήγησε πιθανότατα για τελευταία φορά ο Ανδρέας Σκέντζος, βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, που αποτέλεσε παρελθόν.

Τα δεδομένα για τους γηπεδούχους έγιναν εύκολα από το ξεκίνημα. Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Ντούνης επωφελήθηκε από τις κόντρες και με συρτό σουτ μέσα και δεξιά από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Ο Άρης συνέχισε στα επόμενα λεπτά να είναι καλύτερος και έφτασε σε δεύτερο τέρμα στο 33', με δυνατό σουτ του Παυλίδη έξω από την περιοχή, με το αριστερό (2-0). Η ΑΣΑ απείλησε στο 35', όταν το δυνατό σουτ του Κρητικού κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 43' η ομάδα του Γιάννη Μάγγου έφτασε κοντά στο να μειώσει, αλλά ο Ντάνκουα από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δεύτερο δοκάρι στο ματς, για τον Άρη αυτή τη φορά, στο 47', μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου (η μπάλα πήγε στο οριζόντιο). Ώσπου στο 55' ο Παυλίδης με πανομοιότυπο τρόπο, με σουτ δηλαδή έξω από την περιοχή με το αριστερό, έγραψε το 3-0! Το τρίτο δοκάρι του αγώνα το είχε ο Ίλιτς στο 63', όταν έκανε γύρισμα από αριστερά, με τη μπάλα να χτυπά στην δεξιά δοκό.

Πέρα από ένα καλό σουτ του Καραγιάννη στις καθυστερήσεις, το οποίο έβγαλε σε κόρνερ ο Διούδης, άλλη φάση δεν είχαν οι Θεσσαλοί, που ηττήθηκαν με 3-0. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τους «κιτρινόμαυρους», που έπεσαν στην 14η θέση με 16 βαθμούς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡΣ: 1' Ντούνης, 33', 55' Παυλίδης

Άρης (Α. Σκέντζος - Π. Μελισσάς): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, (44' λ. τρ. Ραούλ Μπράβο), Πίτου Γκαρσία, Ντούνης, Παυλίδης (82' Μακουτά), Καπνίδης, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς (59' Ρόβας).

Aναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος): Πρίφτη, Ζδράβος, Μπλέντι (63' Υφαντής), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα, Τσιλούλης, Τζέκος (56' Ντιατά), Μπιτέλης, Κρητικός (51' Καραγιάννης).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί: Καμπερίδης, Μηνιαδάκης (Καβάλας)

Last modified onΔευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 02:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep