Ξύπνησε αργά…

Ο Αγροτικός Αστέρας, που διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι, έμεινε στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό στον Εύοσμο.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Football League στον Εύοσμο ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα, που παρατάχθηκε με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο στην μετα-Νεντίδη εποχή, και τον Πανελευσινιακό. Η εικόνα του αγώνα ήταν εν γένει κακή, με ελάχιστες φάσεις, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο 0-0.

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο στον Εύοσμο. Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες με τον Πανελευσινιακό να έχει την καλύτερη ευκαιρία στο 38’, όταν ο Πρίντεμπς με δύο σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γουναρίδη, ενώ από την άλλη οι «σταχυοφόροι» πέρα από την κεφαλιά του Μέρντοβιτς στο 4’ δεν έχουν να επιδείξουν κάτι αξιόλογο στο πρώτο 45λεπτο. 

Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τον Αγροτικό Αστέρα να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος πάντως μετά την είσοδο του Πάλλα στο ματς. Ο παίκτης των «σταχυοφόρων» είχε ένα σουτ στο 81’ και στο 89’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με διπλή προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στις καθυστερήσεις να «κλέψουν» το «τρίποντο», αλλά το σουτ του Αργυρίου δεν βρήκε στόχο. Να σημειωθεί ότι στο 71’ ο Αγροτικός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Γραικού μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Τέλος, πριν την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστό ότι «κόπηκε» από την αποστολή του Αγροτικού ο Θεοδωρίδης, γιος του προέδρου της ομάδας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Βαρδάκης-Γιάννης Θεοφάνους): Γουναρίδης, Ουνγιαλίδης, Γκότοβος (27’ λ.τ. Βουτσιάς), Αργυρίου, Κουκόλης, Έππας (66’ Φιλίπε), Βαφέας, Τεγούσης, Πάτο, Μέρντοβιτς (78’ Πάλλας), Γκέσιος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης, Ακούζιε (69’ Τσούπρος), Πρίντεμπς, Γραικός, Κωνσταντινίδης (46’ Μουστάκης), Αρναούτογλου, Κολόκας, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Νίασον (88' Κωστόπουλος).

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Πασχάλης (Ηπείρου), Παρασίου (Ημαθίας)

Last modified onΠαρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 02:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep