ΟΦΗ με ψυχή και τύχη

Μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες ο ΟΦΗ πανηγύρισε εκτός έδρας τρίποντο (1-0) στο Αιγίνιο.

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο ΟΦΗ από το Αιγίνιο. Οι Κρητικοί πέτυχαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους, αυτή τη φορά με 1-0, αν και γλίτωσαν αρκετές φορές από την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν ο Άγγελος Χαντί, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι που κέρδισε ο Μιλοσάβλιεφ σε χέρι του Παντεκίδη.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς στο πρώτο 45λεπτο με τους Χαντί και Μιλοσάβλιεφ, αλλά κάλλιστα να είχε ισοφαριστεί στην επανάληψη. Εκεί που ο Αιγινιακός ήλεγξε το παιχνίδι, είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ζούρκο στο 71’ και κλασικές ευκαιρίες με τον Ζγκούρη. Η ομάδα της Πιερίας πάντως, έμεινε για όγδοο παιχνίδι μακριά από τη νίκη, την οποία έχει να γευτεί στο γήπεδο της για περισσότερους από τρεις μήνες και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (2-1, 26/11/2016).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 28’ Χαντί
ΔΟΚΑΡΙΑ: 71’ Ζούρκος

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Παντεκίδης (46’ Ζγκούρι), Αντωνιάδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (62’ Μήλιος), Ζούρκος, Σκραπάρας (81’ Παπαδόπουλος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος (73’ Όστοϊτς), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης (69’ Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Πάγκαλος (59’ Ράντι), Βουό.

Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Χαρίσης (Γρεβενών)

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep