Έτσι δεν ανεβαίνει

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τη Σπάρτη και παρέμεινε για ένα μήνα χωρίς νίκη.

Πολύ κακό παιχνίδι έκανε ο Άρης την Τετάρτη (22/2) κόντρα στη Σπάρτη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 0-0 με τους Λάκωνες για την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, προχώρησε σε ένα ακόμα στραβοπάτημα και παρέμεινε χωρίς νίκη για ένα μήνα (δεν υπολογίζεται το τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανθρακικό που είχε μεσολαβήσει). Τελευταία του ήταν στις 28 Ιανουαρίου, στο εντός έδρας ματς απέναντι στον ΟΦΗ.

Η μοναδική άξια αναφοράς ευκαιρία των «κίτρινων» καταγράφηκε στο 31'. Ο Μιλούνοβιτς από κοντά με κεφαλιά είδε τον Μελίσσα να διώχνει. Ο Μπαργκάν πήρε από κοντά το ριμπάουντ, έκανε το σουτ, απομάκρυνε πάλι ο γκολκίπερ της Σπάρτης. Κατά τα άλλα, ο Αρης είχε την κατοχή της μπάλας. Κάποια στιγμή στο πρώτο μέρος έφτασε το 60%. Αυτό όμως δεν ήταν εφικτό να τον οδηγήσει σε τέρμα. Οι Λάκωνες ήταν πολύ καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν. Απείλησαν μάλιστα στο 22' με σουτ του Αναστασόπουλου και στο 29' με τον Μπουντόπουλο.

Στο δεύτερο μέρες οι τελικές που καταγράφηκαν ήταν ακόμα λιγότερες. Για να αντιληφθείτε πόσο κακός ήταν ο Άρης, η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος έγινε στο 76' και ανήκε στη Σπάρτη. Ο Μπουντόπουλος έκανε σουτ μέσα και δεξιά από την περιοχή, για να διώξει ο Διούδης. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και παραλίγο να δεχτούν γκολ στο 83', σε σουτ του Μουζακίτη που έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ του Άρη.

Δεν άλλαξε τίποτα μέχρι τέλους. Η Σπάρτη απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα και έκοψε βαθμούς από ένα ακόμα σύνολο που στοχεύει στην άνοδο στη Super League. Ο Άρης πολύ πίεση και άγχος, αντί να βελτιώσει την εικόνα του στο δεύτερο μέρος, έγινε ακόμα χειρότερος.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μέλισσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (46' Οικονομόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71' Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90' Κατσίκης), Φράγκος.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (86' Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46' Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68' Καπνίδης), Ίλιτς.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί: Κουντουρέλης (Αθηνών), Σίπκας (Σάμου)

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 16:57

1 comment

  • Τηλέμαχος ΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
    Τηλέμαχος ΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 18:50 Comment Link

    Μήν το λέτε κυριοι αυτο, γιατί εγώ πιστεύω, πως εάν κάνουν ένσταση σε κάθε αγώνα, γιατί ο αντίπαλος του ΑΡΗ αγωνί΄ζεται με 11 παίκτες απέναντί του, τότε έχει πολλές ελπίδες. Αλλά εάν και η γιαγιά μου είχε καρούλια [για να μην χρησιμοποιήσω άλλον ποιό ακραίο όρο], θα έμοιαζε με πατίνι. χα, χα, χα; Όποιος πιστεύει ότι οι αντίπαλοι του ΑΡΗ θα καθίσουν να χάσουν, ή θα σκύψουν.... και δεν θα πηγδούν για κεφαλιές, τότε το λιγότερο "Πλανώνται πλάνην οικτρά". και ο νοών, νοείτω.,

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep