Ήταν... Καλλονή!

Φωτιά στην ουρά έβαλε η Καλλονή με τη νίκη της (1-0) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά αξιοποίησε για δεύτερο σερί παιχνίδι την έδρα της. Μετά από εκείνο με αντίπαλο την Καλλιθέα, επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, σταματώντας το αήττητο των τριών διαδοχικών παιχνιδιών που είχε μέχρι πρότινος η ομάδα του Ευόσμου. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος ήταν ο Ρεπετσάς στο 54’. Η Καλλονή έπιασε στην 15η θέση τον Αιγινιακό έχοντας 12 βαθμούς.

Δυνατό παιχνίδι, με σκληρά μαρκαρίσματα, κίτρινες κάρτες, έγινε στο πρώτο μέρος στο στάδιο της Μυτιλήνης. Η Καλλονή μπήκε δυνατά, μόλις στο 2’, απείλησε με το σουτ του Σισέ. Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας έχασε ευκαιρία με τον Τάι στο 25’ και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Δεινόπαπα στο 45’.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλλονή ευτύχησε να σκοράρει με τον Ρεπετσά στο 54’ και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος χωρίς να απειληθεί ιδίαιτερα. Απειλήθηκε μόλις στο 75’, όταν ο Μέρντοβιτς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν νίκησε τον Μανιάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 54' Ρεπετσάς

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιουκαρής (80’ Μέγκαχεντ), Λίταινας, Λαμπράκης (80’ Αγριμάκης), Σοφιάνης, Σισέ (60’ Σβόγιτς).

ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Βουτσιάς (46’ Βαφέας), Τεγούσης, Κουκόλης, Τάι, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε, Τριανταφυλλάκος (46’ Μέρντοβιτς), Δεινόπαπας (70’ Γκέσιος).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Πριόνας (Εύβοιας)

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep