Το... χαβά της η Λαμία!

Η Λαμία νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό και «έπιασε» στην κορυφή τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η εξαιρετική πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω από τον Πανσερραϊκό, στο εξ' αναβολής παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική της Football League, και κυριάρχησε, παίρνοντας τη νίκη με 3-0! Αυτή ήταν η 12η νίκη των Φθιωτών, που πλέον ισοβαθμούν στην κορυφή με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους 37 βαθμούς. Οι ηττημένοι, από την άλλη, έμειναν για 696 λεπτά χωρίς να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα και είναι στην 13η θέση με 16 πόντους.

Η Λαμία ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, στο 6ο λεπτό. Ο Μπλάζιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Ρίστιτς έδιωξε κρατώντας απαραβίαστη την εστία του. Ακολούθησε και δεύτερη σημαντική στιγμή, στο 22', όταν ο Μπλάζιτς έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Βασιλόγιαννης δεν έκανε καλά το πλασέ. Η τρίτη ήταν και... φαρμακερή. Ο Ρίστιτς έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, μετά τη σέντρα από τον Ματσούκα και ο Τζόκιτς με ψύχραιμο κοντινό σουτ έκανε το 1-0! Σε αυτό το λεπτό ο Πανσερραϊκός έπαιζε με δέκα παίκτες, αφού στο αμέσως επόμενο έγινε η αλλαγή του τραυματία Τσούτση με τον Κάκκο. Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους έγινε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, αφού στο 45'+1' ο Κανούλας πέρασε εκτός και μπήκε στο ματς ο Γκούρτσας.

Δίκαια μπροστά στο σκορ η Λαμία, η οποία ευτύχησε να σημειώσει και δεύτερο γκολ στο 49'. Ο Βασιλόγιαννης έδωσε στον Τζόκιτς, αυτός πέρασε κάθετη πάσα στον Ματσούκα, ο οποίος με πλασέ μέσα και δεξιά από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-2)! Και η Λαμία υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστικές αλλαγές. Βαλιός στο 50' και Βάντερσον στο 67' τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν από Ρότσα και Καραγιάννη, αντίστοιχα. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα τς Φθιώτιδας. Όσο περνούσε ο χρόνος, τα «λιοντάρια» έπαιρναν μέτρα, αλλά συνέχισαν να δυσκολεύονται να παράξουν φάσεις. Μόνο από στατικές φάσεις προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Πίτκα. Στο 60' το σουτ του Τσελεπίδη κόντραρε πάνω στον Αναστασιάδη, ενώ στο 74' την εκτέλεση φάουλ του Κάκκο εξουδετέρωσε ο Σερραίος κίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο 78' ήρθε και τρίτο γκολ για τη Λαμία, ύστερα από μια καταπληκτική προσπάθεια του Βασιλόγιαννη! Ο μεσοεπιθετικός των Φθιωτών μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έδωσε έτοιμο γκολ στον Καραγιάννη, ο οποίος δεν είπε "όχι" στο δώρο του συμπαίκτη του. Ακολούθησαν υβριστικά συνθήματα κατά του προπονητή του Πανσερραϊκού από τον λιγοστό κόσμο, ζητώντας του να παραιτηθεί.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 26' Τζόκιτς, 49' Ματσούκας, 78' Καραγιάννης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Καψάλης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Σιάκκας, Ρούτσης (70' Άντριτς), Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσούτσης (27' λ. τρ. Κάκκο), Κανούλας (45'+1' λ. τρ. Γκούρτσας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Βαλιός (50' λ. τρ. Ρόσα), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς (75' Κοτσώνης), Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (67' λ. τρ. Καραγιάννης).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Αναστασίου, Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep