Παλικάρι η Σπάρτη!

Οι Λάκωνες δραπέτευσαν (2-1) από το Μενίδι με γκολ στις καθυστερήσεις.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Σπάρτη μέσα στο Μενίδι. Οι Λάκωνες επικράτησαν με 2-1 του Αχαρναϊκού με γκολ του Οικονομόπουλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, αφού για τρίτο παιχνίδι διατήρησαν το αήττητό τους. Αντίθετα, η ομάδα του Μενιδίου γνώρισε την έκτη της ήττα στα ισάριθμα τελευταία ματς και σίγουρα βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος με διαφορετικό μάτι. Τα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε ο Μίλος Κόστιτς δεν άλλαξαν την αγωνιστική εικόνα του Αχαρναϊκού που πάντως, θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα.

Η Σπάρτη άνοιξε το σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Κόρνερ του Παπαχρήστου, από κόντρες στο δεύτερο δοκάρι ο Φράγκος έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καρτσαμπάς με ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αχαρναϊκός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 59’. Ο Γκαλίτσιος ανέτρεψε τον Ντάγκρα μέσα στην περιοχή και ο νεοαποκτηθείς Μαρσελίνο ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Το ματς οδηγούνταν στην ισοπαλία, αλλά η κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων στο φινάλε έφερε την ήττα. Στο 91’, ο Μπανούσης έκανε το γέμισμα, ο Αναστασάκος πήρε την κεφαλιά, οι αμυντικοί του Αχαρναϊκού δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Οικονομόπουλος που ευνοήθηκε από τις κόντρες, με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 59’ Μαρσελίνο- 44’ Καρτσαμπάς, 91’ Οικονομόπουλος

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Μαρσελίνο (60' Τζαζιρί), Μεζίνι (74' Ζαχαρός), Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας (80' Πλαβούκος), Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Τζέφερσον.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Μουζακίτης (82' Μπουντόπουλος), Οικονομόπουλος, Ηλιόπουλος (78' Αναστασάκος), Καρτσαμπάς, Φράγκος (90'+3' Κατσίκης), Γιαννίτσης, Παπαχρήστος.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κουτσόγιαννος (Αθηνών), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep