Παραμένει «κάστρο»

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παναιγιάλειος πήρε την ισοπαλία απέναντι στον Αιγινιακό (1-1) και παρέμεινε αήττητος στην έδρα του.

Αήττητος για έβδομο παιχνίδι στην έδρα του έμεινε ο Παναιγιάλειος. Η ομάδα του Αιγίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 32’ χάρη στο γκολ του Μπουρντουζάν, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρει την ισοπαλία απέναντι στον Αιγινιακό με 1-1. Αποβλήθηκε στο 90’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Τόλιος.

Να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του προσπάθησε στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Πανιγιάλειος, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα οι «μελανόλευκοι» είχαν και δοκάρι στο 22’ με τον Κρητικό, που πήρε το «ριμπάουντ» μετά την επέμβαση του Τόλιου στο σουτ του Γκούφα.

Κόντρα ωστόσο στη ροή του αγώνα, ο Αιγινιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Λουτσιάν Μπουρντουζάν. Στο 32’ ο Ρουμάνος επιθετικός των φιλοξενούμενων βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ «νίκησε» τον Στρέζο για το 0-1.

Το γκολ «πάγωσε» το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, αφού εκεί μετρούσε φέτος ο Παναιγιάλειος πέντε ματς αήττητος. Πέντε λεπτά αργότερα οι φίλαθλοι των γηπεδούχων ξεσηκώθηκαν, καθώς ο Κρητικός έπεσε στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του Πατράλη, αλλά ο διαιτητής Μαρκαντωνάτος δεν υπέδειξε το πέναλτι. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Αιγινιακό να είναι μπροστά στο σκορ.

Από την αρχή όμως του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναιγιάλειος πίεσε για την ισοφάριση. Ο Κρητικός προειδοποίησε με κεφαλιά στο 49’ και στο 53’ ήρθε το γκολ. Ο Σκαρτσίλας με πλασέ ύστερα από πάσα του Τσιλιγκίρη έκανε το 1-1, βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 78’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο 2-1, αλλά ο Παπουτσογιαννόπουλος έδιωξε την τελευταία στιγμή πριν ο Ξόμπλιος γίνει επικίνδυνος από καλή θέση.

Τα λεπτά κυλούσαν με τον Αιγινιακό να αγχώνεται περισσότερο, αφού οι παίκτες του Παναιγιάλειου είχαν ανεβάσει εμφανώς στροφές και στο 90’ ήρθε το μεγαλύτερο πλήγμα για τους φιλοξενούμενος. Ο Τόλιος αντίκρισε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για χτύπημα σε αντίπαλο έπειτα από υπόδειξη του επόπτη. Έτσι, ο έμπειρος πορτιέρο θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Το τελικό σκορ, 1-1, βρήκε τον Παναιγιάλειο αήττητο στην έδρα του για ένβδομο ματς. Από την άλλη ο Αιγινιακός στο θετικό ντεμπούτο του Γιάννη Βλάχου στον πάγκο, έπειτα από δύο σερί ήττες πήρε θετικό αποτέλεσμα, αλλά βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη. Από πλευράς γηπεδούχων ντεμπούτο έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Γκούφα, Βουτσιώτης και για τον Αιγινιακό ο Τσολακίδης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 32’ Μπουρντουζάν

ΔΟΚΑΡΙ: 22’ Κρητικός

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90’ Τόλιος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Ντέμο (90’+4’ Καζβιρόπουλος), Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός (85’ Βουτσιώτης), Γκούφας (68’ Ξόμπλιος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (79’ Τσολακίδης), Μπουρντουζάν, Γκατσολάρι (90’+3’ Καραγκιόζης), Σκραπάρας (68’ Ρανγκέλοφ).

Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 02:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep